salut, astazi sambata 04.09.2011 ora 18:34 adminu Cl .Dox, a abuzat de comenzi dupa ce un player a injruat copios de membrii familie, din motivul "ai aim ", admin-ul mi-a pus blind, in fine dupa 1 min la scos, dupa alte 7 min, din nou blind in interval de 5 min in care ma tinut in slap, am iesit de pe server ca am vazut ca nu se mai poate, am reintrat harta schimband-use pe moment in snow, interval in care am mai jucat aproximativ 20 de fraguri, iar am primit blind, si dupa care un frumos destroy, tin sa multumesc ownerilor acestui server, pentru primirea calduroasa pe care ama vut in compania adminului acesta si sa va urez un fericit succes pe viitor in tot ceea ce faceti , avand in vedere ca daca continuati asa va veti duce la fund, asa ca astept niste scuze din partea adminului sau a unui membru din staff-ul tehnic, dovezi nu am, dar ma vedeti in lista de bann , sunt jucatorul andu:-j, frumoasa primire:|
de asta sa inventat comanda amx_ss
frumos din partea voastra
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: citesc forumul..

=============================================================
EU---->>>
<<<----Mt2RO

=============================================================

"ba biatule", te rog sa iti controlezi limbajul, eu am vrobit frumos fata de tine:), ma rog, nu am stat sa analizezi tu, in schimb trebuia sa imi faci poze sau orice altceva, nu sa imi dai blind de 4 ori:), si + de asta player-ii injurau ca la usa cortului, snapshot nu am facut si nici print screen pentru ca ai apucat sa imi dai ban:), si , chiar si asa:), sincer nici nu imi mai pasa ce crezi tu, cod nu am avut si nici nu am:), in continuare am sa joc pentru ca nu imi interzice nimeni, suntem intr-o tara asa zisa democratica asa ca nimeni nu imi ia dreptul asta, astept si alte parerei, care credeti ca am cod sa spuneti in fine:-j, o seara buna:)..
ce relevanta au printscreen-urile alea, demo ai macar?
ce relevanta au printscreen-urile alea, demo ai macar?
- kIcK
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: THE PONY FAN
Andu nu te mai preface tu asa destept ca nu esti (punct).
In pozele puse de Dox se observa foarte bine blindul si wallul.
Nu vei primi unban.
P.S : Dox are Helper si n'are acces la Destroy . Asta inseamna ca ai avut cod. Si se arata ca banul este si permanent.
In pozele puse de Dox se observa foarte bine blindul si wallul.
Nu vei primi unban.
P.S : Dox are Helper si n'are acces la Destroy . Asta inseamna ca ai avut cod. Si se arata ca banul este si permanent.
ma, voua va lipseste o parte din bunul simt:), schimbati-va ma caracterul, se vede ca aveti o atitudine de 2 bani din vorbele pe care le adresati, nu stiti sa purtati o conversatie inistita neam:), si dox, stapaneste-ti ma cuvintele:))) ca aici nimeni nu e mai presus de nimeni:))" cu mine nu iti merge", macar te auzi:-s?:))):-j, si la final, va spun ca ma puteti cataloga cum vreti codat, nesimtit s.a.m.d, chiar nu imi mai pasa, vroiams a vad ce fel de oameni sunteti si daca ganditi inainte de a arunca cu vorbe dar in felul asta:-j o zi buna
Bine, lasa-ne pe noi asa cum suntem si du-te si joaca cu coadele tale pe alte servere. Se vede clar in poza cum Dox ti-a dat tie blind si tu continuai sa faci frag.
Nu mai comenta pe aici ca nici macar nu stii sa respecti un MODEL DE RECLAMATIE daca tot te crezi tu mare si tare.
Bafta !
Nu mai comenta pe aici ca nici macar nu stii sa respecti un MODEL DE RECLAMATIE daca tot te crezi tu mare si tare.
Bafta !

-
- Membru
Dox sti ce vreau eu de la tine? Dovada ca a avut cod. Si eu pot da blind inainte sa il omoare pe unu pentru a-si lua destroy. Sustineti atat in sus si in jos ca are cod. Sa vad si eu ca are. Daca nu vad un demo ceva s-ar putea sa fie de rau.
ce dovezi sa dau daca am luat ban instant?, nici macar consola nu mai puteam sa o accesez:), si dovezi cred ca aveti de la toate topicurile facute , fiecare cu aceasi problema kill dupa blind, normal daca ii da blind imediat cum e cu tinta pe capul jucatorului, sa fim seriosi ca e clar de
, da voinmta sa fie:),d aca aveam scor mare nu inseamna ca am cod:-j, si dat dovada ca am mai jucat cu allt nick pe server si aceasi problema am avut:), tot blind ,da in fine:-j

-
- Membru
Daca nu vine dox cu o dovada pana la ora 12 vei primi unban.
-
- Membru
Andu lasa aici ipul tau. Daca se uita alt admin si inca nu am raspuns ca i-am scos banul va rog sa il scoateti voi pentru ca acum sunt la munca.