Buna ziua oameni buni , ma numes Rosu Adrian , sunt fratele Deea`i sau cum o stiti voi !
Ea iubea jocul asta si isi facea prieteni noi dar acum cu parere de rau va anunt ca a decedat intrun accident de masina , azinoapte la ora 3 . Ea venea de la o petrecere impreuna cu cativa prieteni , iar soferul era beat , nu sa`u asigurat la o intersectie ( cu cedeaza trecerea) si am fost loviti din plin !
Familia mea si cu mine suntem distrusi si as vrea ca peste 3 zile la ora 13:00 sa tinem un moment de reculegere , pentru Deea !
Ea este inmormantata la cimitirul Ion Andreescu din Constanta ! Sunt invitati toti cei care sunt prietenii ei la ora 12:30 , nu este obligatoriu sa veniti , deci doar sa va ganditi la ea !
La revedere.
Va rog cititi !
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- muzyK ;x
- Membru
Off , am uitat ceva !
Am inca o rugaminte la voi , daca cumva cineva stie parola ei de mass , va rog frumos sa mio ziceti si mie , pentru ca as vrea sa vina si ceilalti prieteni ai iei . Multumesc din nou .
Am inca o rugaminte la voi , daca cumva cineva stie parola ei de mass , va rog frumos sa mio ziceti si mie , pentru ca as vrea sa vina si ceilalti prieteni ai iei . Multumesc din nou .
Cred ca are chef de caterinca.
Daca ai chef de asa ceva, nu o face aici!
Stiai tu parola si contul + forumul serverului si stiai tu unde sa postezi, si crezi ca mai aveai tu chef de asa ceva!
Asa ca daca ai chef de mistouri dute si fa in alta parte!
Ciao!
Daca ai chef de asa ceva, nu o face aici!
Stiai tu parola si contul + forumul serverului si stiai tu unde sa postezi, si crezi ca mai aveai tu chef de asa ceva!
Asa ca daca ai chef de mistouri dute si fa in alta parte!
Ciao!
- Marlboro;x
- Membru
- .::TurB0::.
- Membru
chiar nu stiu ce sa zic.. 

Only God can judge me.

Szen cica condoleante

Si are chef de glume, ca e un copil.
- .::TurB0::.
- Membru
Daca chestia asta este adevarat condoleante