Numele provocatului : oricine
Tema propusa : oricare
Batalie intre avatare/semnaturi/logouri/etc. : semnaturi
La cate voturi ne oprim : 7
Poze psd:
Creatia mea : http://tinypic.com/view.php?pic=o8hsb5&s=7

Moderatori: Moderator Global, Administrator, Designer
lasa-l cata ,, e prea nap sa inteleaga ca in photoshop , se invata dupa tutoriale (se vede asta in lucrarile lui).. dar nu ma intereseaza voteaza pe cine vrei / pe cine doresti .. nu ma intereseaza ... ma bag pentru distractie nu pentru a castiga ..Catalin93 scrie:nu conteaza ca e tutorial daca vrea cineva sa-l voteze pe motiv ca-i place mai mult chiar daca e dupa tutorial eu nu ma supar
parca ti-e ciuda ca e dupa tutorial...daca e dupa tutorial ce ? e un semn bun ca baiatu se apuca serios de photoshop acum zici tu ce zici si poate crezi ca e fraier ca face dupa tutorial insa dupa o luna nu urma tu tutoriale si lasal pe el sa urmeze te asigur ca ai sa zici, de ce n-am urmat eu tutoriale de la inceput ..
Catalin93 scrie:nu conteaza ca e tutorial daca vrea cineva sa-l voteze pe motiv ca-i place mai mult chiar daca e dupa tutorial eu nu ma supar
parca ti-e ciuda ca e dupa tutorial...daca e dupa tutorial ce ? e un semn bun ca baiatu se apuca serios de photoshop acum zici tu ce zici si poate crezi ca e fraier ca face dupa tutorial insa dupa o luna nu urma tu tutoriale si lasal pe el sa urmeze te asigur ca ai sa zici, de ce n-am urmat eu tutoriale de la inceput ..