Reclamatie "eG.|.TuRb0"

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
DyZaYn3r
Membru
Membru

[ Nickname player/admin reclamat ] : eG.|.TuRb0
[ Motivul reclamaţie ] : "-Motivul este acesta:eG.|.TuRb0 este chiar prost da ban la toti si mie imi da ban fara nici un motiv pentru ce?.Chiar as dori sa ieie remove nu stie sa admineze da ban la fanatic,la neroxp,si la mine ooo sa va arat dovada si va rog scoatetimi banu.Sa fie suspendat asta doresc.
[ Dovezi ] : Uitati la cati da ban doresc sa ieie el ban permanent uitati dovada click http://postimage.org/image/2aprk057o/ faceti ceva cu el si scoatetimi banu va rog!
[ Alte precizări ] : Sa ieie remove aked sau crappy ca ceva cu el.

Multumesc!
fnatic.MSI StRrEtY
Membru
Membru

:pro: da si mie mia dat ban fara motiv astept dovada da nam avut nimic daca nu vine cu dovada sa primesc unban si acest admin sa fie pedepsit fara vertisment direct remove asa ceva nu se face!
Imagine
NeroXp
Membru
Membru

Oameni buni acest admin nu are idee sa admineze mia dat ban direct fara dovezi =)) =)) eu as dori unban dar acest admin sa ea remove chiar nu stie deloc sa adminezi ea dat ban si lui kevlaru* daca a ajuns el sa dea ban si la admini pai culmea :P :P trebuie sa ea remove va multumesk
Ad!
Membru
Membru

Am primit de la acest admin daca i pot zice asa... ban fara motiv ... si la tot svr-u ia dat ... astept sa se ia masuri
Multumesc !
Gaheti
Membru
Membru
Detinator Steam: Da
CS Status: Born trained

Am primit si eu ban de la Turbo!
Merita Remove! :pro:
Imagine
hE.hE
Membru
Membru
CS Status: Plictisit

am vazut cand le`a dat ban.... nu au facut nimic
Imagine
Imagine
NeroXp
Membru
Membru

cind imi scote banul cineva ca nu mai suport vreau mai repede sa jok cs dar nu pot X( X( X( numaidecit remove turbo
hE.hE
Membru
Membru
CS Status: Plictisit

:pro: Remove pls
Imagine
Imagine
MariS
Membru
Membru

imi cer scuze dar eu am fost plecat de acasa din data cand iam dat pm la aked stie el imediat dupa aceea am plecat de acasa si doar acum am ajuns imi cer scuze playerilor si in special comunitatii.......rog pe aked daca vede acest mesaj sa imi dea pm ca sa ii explic....ca dovada puteti sa ii interebati pe glacier,kevlaru,metz fiindca ei ma cunosc...........inca odata imi cer scuze tuturor!...dar mia fost sparta parola si se pare ca cineva a abuzat de admin.........dar o sa iau masuri si o sa imi schimb parola si n numele si tot ce tine de asta!!

Multumesc!
  • IMPROVIZEAZA-ADAPTEAZA-DEPASESTE
Imagine
Imagine
DyZaYn3r
Membru
Membru

[quote="TuRbO"]imi cer scuze dar eu am fost plecat de acasa din data cand iam dat pm la aked stie el imediat dupa aceea am plecat de acasa si doar acum am ajuns imi cer scuze playerilor si in special comunitatii.......rog pe aked daca vede acest mesaj sa imi dea pm ca sa ii explic....ca dovada puteti sa ii interebati pe glacier,kevlaru,metz fiindca ei ma cunosc...........inca odata imi cer scuze tuturor!...dar mia fost sparta parola si se pare ca cineva a abuzat de admin.........dar o sa iau masuri si o sa imi schimb parola si n numele si tot ce tine de asta!!

Multumesc![/quote
mda nustiu ce sa spun se mai intanpla daca zici tu dar daca minti remove!
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”