Cateva propueri
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Pentru inceput propun sa ne facem id'uri gen ssiriuss_tryagain apoi un steam grup,la servere sa fie o imagine cu starea serverului,modul,tara si un buton de join steam,un tracker cu statisticile serverelor si de ce nu si un tracker de torrente
cam atat deocamdata.

- Berzerrk.
- Membru

- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: I'm not weird , I'm a limited edition !
Steam Group il fac eu acumSsiriusS scrie:Pentru inceput propun sa ne facem id'uri gen ssiriuss_tryagain apoi un steam grup,la servere sa fie o imagine cu starea serverului,modul,tara si un buton de join steam,un tracker cu statisticile serverelor si de ce nu si un tracker de torrentecam atat deocamdata.
It's true, you are special.. but not quite as special as i am!

There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line

There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line
ID-urile nu stiu ce rost ar avea , steamgroupul daca s-a anuntat J@cki ca il face sa-l faca , nu uita J@cki sa pui numele corespunzator , imaginea cu starea serverului o vom face pe viitor insa nu e greu sa pui un link de run catre steam , trackerul cu statistici servere sau cel de torrente poate va fi pe viitorSsiriusS scrie:Pentru inceput propun sa ne facem id'uri gen ssiriuss_tryagain apoi un steam grup,la servere sa fie o imagine cu starea serverului,modul,tara si un buton de join steam,un tracker cu statisticile serverelor si de ce nu si un tracker de torrentecam atat deocamdata.

nui o idee rea