Reclamatie G.C.T

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Vampii
Membru
Membru

http://imageshack.us/photo/my-images/69/gct.png/ Time Out !
Nush ce castiga G.C.T ca'mi da timeout :|
Remove !
eNdLeSs
Membru
Membru

Sa mori tu ca am fost eu pe server?
dragondefoc
Membru
Membru

o meritai pe buna dreptate jegosu draq daca tio fi dat timeout tio fi dat el cu un motiv intemeiat daca mai aveam admin te tineam numai in destroy bv G.G.T te felicit
k stiu 100% k ai cod
Alucard
Membru
Membru

dragondefoc scrie:o meritai pe buna dreptate jegosu draq daca tio fi dat timeout tio fi dat el cu un motiv intemeiat daca mai aveam admin te tineam numai in destroy bv G.G.T te felicit
k stiu 100% k ai cod
Scuzati'ma ca intervin,dar ce e cu incultii astia ?
Chiar nu are nimeni grija de ei,ban si pe forum si pe server pe clasa.
Nu mai stati la discutii cu minorii care sufera de smecherie,nici romaneste nu stie sa scrie.
Iarta'i Doamne,nationalismul s-a dus cu oameni ca voi,macar patriotismul sa ramana.
eNdLeSs
Membru
Membru

JwZ scrie:
dragondefoc scrie:o meritai pe buna dreptate jegosu draq daca tio fi dat timeout tio fi dat el cu un motiv intemeiat daca mai aveam admin te tineam numai in destroy bv G.G.T te felicit
k stiu 100% k ai cod
Scuzati'ma ca intervin,dar ce e cu incultii astia ?
Chiar nu are nimeni grija de ei,ban si pe forum si pe server pe clasa.
Nu mai stati la discutii cu minorii care sufera de smecherie,nici romaneste nu stie sa scrie.
Iarta'i Doamne,nationalismul s-a dus cu oameni ca voi,macar patriotismul sa ramana.
alucard de cand ai luat admin pe dr te crezi tare? jegu dreaq cu comunitatea mati praf
baca
Membru
Membru

ba ia si inchide gurka gunoierule ca nici la rossal nu te angajeaza!
Dute la red acasa si faceti ce vreti da nu veniti voi 2 smecheri aici sa va aratati tupeele in fata calculatorului si fata in fata ati murit sunteti 2 fetite!
Ca intrun cantec 'cand e cu altii e smecher comenteaza dar acasa poarta rochita ! tu si red
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
dragondefoc
Membru
Membru

ba muistu draq ce esti de *CENZURAT* fetita e mata ba jegu draq daca ati bag una in freza te bag cu capul in pereti mucosu draq si inca ceva am 15 ani dar am 2 m inaltime si daca ati TRYAGAIN.RO ! una te arunc cu gura in pl
eNdLeSs
Membru
Membru

gunoiera e mata pisamas pe fata ei si pe fata ta de muisti draq ii dau *CENZURAT* lu mata
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”