[Model]Cerere Up/dpwn grad

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Avatar utilizator
KeNt
Membru
Membru
Mesaje: 569
Membru din: 07 Iul 2011 21:42
Localitate: Cluj-Napoca
Contact:

# Numele topicului va fi [Upgrade] Nume Admin (de exemplu [Upgrade] KeNt) si va fi facuta dupa urmatorul model, toate campurile fiind obligatorii:

[1]Numele tau:
[2]Nick admin:
[3]Grad actual:
[4]Grad dorit:
[5]De ce doresti up/down?! :
[6]Donezi pentru up(da/nu):
[7]Ore jucate(link GT):
[8]Ore jucate(numeric):
[9]Ultima cerere de admin/up(link):
[10]Banlist server(link):
[11]Redirecte(link Evidenta) :
[12]Ai citit Regulamentul ?! :
[13]Alte mentiuni ?!:


Cerinte :
Pentru a cere TESTER, trebuie sa ai cel putin 25 ore jucate pe server, 25 de posturi pe forum + 5 ore de redirecte [30 de ore daca nu tineti redirecte].
Pentru a cere HELPER, trebuie sa ai cel putin 45 ore jucate pe server, 45 de posturi pe forum + 10 ore de redirecte [55 de ore daca nu tineti redirecte].
Pentru a cere ADMINISTRATOR, trebuie sa ai cel putin 80 ore jucate pe server, 80 de posturi pe forum + 30 ore de redirecte [110 de ore daca nu tineti redirecte].
Pentru a cere MODERATOR, trebuie sa ai cel putin 50 de ore in plus fata de orele de la ultima cerere de admin/upgrade! [cel putin 140 de ore jucate + celelalte cerinte].
Pentru a cere SEMI-GOD, trebuie sa ai cel putin 75 de ore in plus fata de orele de la ultima cerere de admin/upgrade! [cel putin 220 de ore jucate + celelalte cerinte].
Pentru a cere GOD, trebuie sa ai cel putin 100 de ore in plus fata de orele de la ultima cerere de admin/upgrade! [cel putin 320 de ore jucate + celelalte cerinte].
Pentru a cere CO-OWNER, OWNER trebuie sa donati sau sa aveti o activitate exceptionala sau in cazuri mai rare, pentru activitate [cel putin 450 de ore jucate + celelalte cerinte].
Pentru a cere OWNER & ROOT trebuie sa donati, nu se da sub nici o forma pe cereri!

Deoarece nu mai folosim redirecte veti lua in considerare doar orele din paranteza!


# Cine cerseste PRO-uri [sau va ameninta/santajeaza] faceti screen si primeste avertisment si suspend 3 zile (sau chiar -1), fiecare admin are dreptul la parere si va rog sa o faceti în functie de cerere, nu de om!
# Aveti voie la o singura cerere pe luna si de asemenea puteti lua doar +1, in nici un caz +2 pe o cerere !! Daca meritati va promovam noi fara cerere !!
# Toti adminii vor da pro / contra in functie de ce este postat in cerere, daca cineva da pe baza de "prietenii/dusmanii" va fi sanctionat [de asemenea puteti aduce dovezi pro/contra cererii]
# Cei ce nu pot tine redirecte [aduceti dovada sau -1/remove] pentru a cere upgrade trebuie sa aibe jucate pe server orele specificate in paranteza, pentru ca trebuie sa fie premiati si cei care tin redirecte.
# Nu ne intereseaza cate dropuri aveti, pentru ca stiu prea bine ca mai mult de jumatate sunt "fake" [dropuri facute de voi] si daca nu veti inceta veti primi de la -1 pana la REMOVE [va voi cere screen cu redirectatii]
# Nu va obliga nimeni sa faceti orele, puteti foarte bine sa cumparati adminele cu bani, este numai alegerea voastra !!
# Cei care au mai mult de un avertisment[pe server] sau au fost degradati recent nu au dreptul de a face cerere in luna respectiva, de asemenea cei care au fost promovati recent !!
# Cei care NU respecta cerintele [si nu pun link-urile] sa nu se mai chinuie sa posteze, cererea va fi respinsa !!
# Sunt niste cerinte mai drastice, dar avand in vedere ca sunt unii care au deja 40 ore + in GameTracker nu am ce face, de asemenea am luat in considerare cerintele de la Cereri Admine.
# Cererile de upgrade vor fi deschise pe 20-25 in fiecare luna si cu ocazia unor sarbatori/evenimente importante !!
# Exceptii: De la slot la tester si de la tester la helper puteti face cererea oricand, doar sa indepliniti conditiile!

» Sa nu va mai aud ca cereti upgrade, cand indepliniti conditiile faceti cerere.
Daca te-am ajutat ajuta-ma si tu cu un +1 la reputatie
KeNt]Imagine GTX*/Al3xXx , *MeSsY*, bLacK ;x, QuiNtaR0, f!N@L, mZq|Cracky^cL, xDeyan, musky9, BooM ,XCaTaLiN, Felix, dasdy, •Ella•, Marlboro, ExTaZz*DoDeL*cL
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”