Nu am gasit decat o poza in cstrike si nush de cand e..Retry pune un print aici din consola cand mi-ai facut pozele sa vad si eu.. eu in consola am vazut doar ca ai dat ban la unu ca te-o fakt de cateva ori si cica are cod
Adu si demo aici pt ce iai dat ban la asta?
ADMIN retry: ban dNd//-cLicK- [gA] o.O pentru 60 minute. Motiv: ( cod )
Poze nu am vazut sai faci demo nu..dai ban asa cum ti se scoala (scuzati limbaju)
Poza gasita http://imageshack.us/photo/my-images/80 ... 0003x.png/
tre sa mai fac multe topicuri?
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- Sany.
- Membru
- Cunostinte CS: Foarte Bune
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Mihai Eminescu, ai uitat de el?!
Ma petrutz eu cand il prind pe server are destroy+ban direct . I-am dat gag ca injura si apoi folosteste u@ sa ma injura in continuare si apoi a iesit cu gag . Iar inainte sa intru eu pe server el face fraguri pe hNz*Q ca el era afk 
Voi vreti sa il tineti pe asta in contiunare pe server? E un nimic , eu zic ban perm. + destroy

Voi vreti sa il tineti pe asta in contiunare pe server? E un nimic , eu zic ban perm. + destroy
Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi şi nouă toate
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece.
Toate-s vechi şi nouă toate
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece.
Eu credeam ca zicea de pozele cum mi-a dat HzN*Q slay ca era vb de reclamatia lu ala...nu mi-a zs ca mi-a facut poze....si la ala care ia dat ban nu ia facut nimic eram pe joc..cum poate sa minta in halul ala..punei drk sa aduca dovada ...fa o sectiune cu banlist si sa posteze acolo ca asa dau ban toata ziua ..de aia nu e populat sv..