CODATI! Attached demo + showip
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Membru
Ce zici tu he? Ti-ai dorit banu l-ai primit. Ti-am dat pe 5 min. Ai rabdare sa treaca timpu.
-
- Membru
Cu tine pe server jucandu-te fara se te uiti pe jucatori, va fi raiul pentru codati. Erau 2 in timp ce tu te jucai linistit. Ba mai presus de atat dupa ce i-am dat lui illusion ban, vi tu si cu he sa imi spuneti ca e curat. Tu chiar m-ai amuzat. Pentru ce era sa ii fac poze lui illusion daca el avea aim? Demo-ul este cel mai bun fie care are wall fie ca are aim.
-
- Membru
Tu tot o tii in prostia ta messy nu? Te-as sfatui sa incetezi. Daca crezi ca era curat illusion transmitetii unul dintre voi sa faca cerere de unban si ii arat eu demo unde era codat. Dupa care s-ar putea sa ma infig in tine si he. Ca voi sustineti ca nu era codat.
-
- Membru
Omule, ala avea aim. Nu se fac poze la aim pricepi?
-
- Fost Administrator
- Detinator Steam: Da
- CS Status: I will frag you ;x
La aim nu se tremura tintahE.hE scrie:De unde sa stiu? nu ii tremura tinta...daca uh stai mereu spec ce sa fac..

Am si eu aim si cu ala golesc servere si fac reclama la noi pe server

La aim nu se tremura tinta
Mai ales la cele mai "performante".Iti spun din propria experienta 
[/quote]
asta e foarte buna
=))
oricum ...banurile nu se scot asa la daor o conversatie pe mess sau prin PM ...daca nu avea cod dc na facut cerere de unban ?

asta e foarte buna

oricum ...banurile nu se scot asa la daor o conversatie pe mess sau prin PM ...daca nu avea cod dc na facut cerere de unban ?