Daca ai ceva impotriva mea poti pleca de pe comunitate. Nu avem nevoie de oameni precum tineadRyaN # scrie:venXca scrie:JALNICE. DALE DELETE
Poti vorbi si frumos ? Halal Moderator Global esti tu venXca .. mai si ai la semnatura "daca dai pe + venXca te respecta" pe tine nimeni nu te respecta pt limbaju'l tau !
PRO ! Eu sunt d-acord cu toate care le-a facut GTX , pt ca sunt frumoasePuneti-le dac vreti
Rank-uri Noi!
Moderatori: Moderator Global, Administrator, Designer

Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu 
-
- Designer
- Cunostinte CS: Bune
- Detinator Steam: Da
nu decizi tu de ce are nevoie comunitateavenXca scrie:Daca ai ceva impotriva mea poti pleca de pe comunitate. Nu avem nevoie de oameni precum tineadRyaN # scrie:venXca scrie:JALNICE. DALE DELETE
Poti vorbi si frumos ? Halal Moderator Global esti tu venXca .. mai si ai la semnatura "daca dai pe + venXca te respecta" pe tine nimeni nu te respecta pt limbaju'l tau !
PRO ! Eu sunt d-acord cu toate care le-a facut GTX , pt ca sunt frumoasePuneti-le dac vreti

are dreptate,cam mare te crezi tu ca esti prieten cu administratoru.
daca nu erai ce faceai?

ai fost tare,cica:
Daca ai ceva impotriva mea poti pleca de pe comunitate.

Adica lumea daca are ceva cu tine,gata esti Bo$$ si ii zbori de pe comunitate?

Simte-te si tu...nesimtirea are limite.

- alx.
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Just opening cs!
Cred ca topicul asta a fost facut pentru a prezenta rank-uri
si o cam ia in o total alta directie.....voi nu credeti?
Off: Steph de cate ori vad ninja ala din semnatura ma apuca un ras de cad pe masa

Off: Steph de cate ori vad ninja ala din semnatura ma apuca un ras de cad pe masa

Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!