Rank-uri Noi!

Vrei sa faci cadou unui user ? Posteaza chiar aici .

Moderatori: Moderator Global, Administrator, Designer

venXca
Membru
Membru

adRyaN # scrie:
venXca scrie:JALNICE. DALE DELETE

Poti vorbi si frumos ? Halal Moderator Global esti tu venXca .. mai si ai la semnatura "daca dai pe + venXca te respecta" pe tine nimeni nu te respecta pt limbaju'l tau !

PRO ! Eu sunt d-acord cu toate care le-a facut GTX , pt ca sunt frumoase :) Puneti-le dac vreti :)
Daca ai ceva impotriva mea poti pleca de pe comunitate. Nu avem nevoie de oameni precum tine
Imagine
Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu :))
STEPWOWZOR
Designer
Designer
Cunostinte CS: Bune
Detinator Steam: Da

venXca scrie:
adRyaN # scrie:
venXca scrie:JALNICE. DALE DELETE

Poti vorbi si frumos ? Halal Moderator Global esti tu venXca .. mai si ai la semnatura "daca dai pe + venXca te respecta" pe tine nimeni nu te respecta pt limbaju'l tau !

PRO ! Eu sunt d-acord cu toate care le-a facut GTX , pt ca sunt frumoase :) Puneti-le dac vreti :)
Daca ai ceva impotriva mea poti pleca de pe comunitate. Nu avem nevoie de oameni precum tine
nu decizi tu de ce are nevoie comunitatea :) administratorul decide.
are dreptate,cam mare te crezi tu ca esti prieten cu administratoru.
daca nu erai ce faceai? =)) gandeste-te putin,ca tu ai luat g.mod,doar pentru ca esti prieten cu adminstratoru,atat,ca alte motive nu stiu,de ce ai luat gmod.

ai fost tare,cica:

Daca ai ceva impotriva mea poti pleca de pe comunitate. =))

Adica lumea daca are ceva cu tine,gata esti Bo$$ si ii zbori de pe comunitate? =)) m-ai facut sa rad la faza asta.
Simte-te si tu...nesimtirea are limite.
Imagine
alx.
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu
CS Status: Just opening cs!

Cred ca topicul asta a fost facut pentru a prezenta rank-uri :)) si o cam ia in o total alta directie.....voi nu credeti?

Off: Steph de cate ori vad ninja ala din semnatura ma apuca un ras de cad pe masa =)) =)) :)) :)) :))
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!
Încuiat

Înapoi la “Cadouri”