Creatii ncv
Moderatori: Moderator Global, Administrator, Designer
-
- Designer
- Cunostinte CS: Bune
- Detinator Steam: Da
sunt slabe creatiile,pe la unele tenta de rip,le-am mai vazut pe undeva,ia arata-ne si psd-u.
auzi la voi,cica sa se angajeze la firma de design: ma crezi ca acolo il primeste ca face semnaturi? astea nu fac nici cat negru sub unghie acolo,acolo trebuie sa combini efecte Cinema4D,cu Illustrator,photoshop...acolo se face webdesign si 3d-design concept,nu chestii d-astea 2d,asa ca nu il mai ridicati atata in slavi.
pur si simplu,mai urmeaza tutoriale,nu esti nici pe aproape de nivelul mediu in photoshop.
auzi la voi,cica sa se angajeze la firma de design: ma crezi ca acolo il primeste ca face semnaturi? astea nu fac nici cat negru sub unghie acolo,acolo trebuie sa combini efecte Cinema4D,cu Illustrator,photoshop...acolo se face webdesign si 3d-design concept,nu chestii d-astea 2d,asa ca nu il mai ridicati atata in slavi.
pur si simplu,mai urmeaza tutoriale,nu esti nici pe aproape de nivelul mediu in photoshop.

steph vad ca critci cam mult creatiile altora. nu vad nici o creatie din partea ta si mai ai tupeu sa si comentezi. Poate vrei sa-ti iei zborul din aceasta comunitate.

Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu 
-
- Designer
nu vezi?
Go
asta-i adevaru,pentru ce sa zbor? criticile ajuta cel mai mult. cu ridicatu vostru in slavi vedeti sa nu mai avanseze el,daca deja este multumit de ce i se spune...si nu cred ca esti inca in momentul sa decizi cine sta pe aceasta comunitate sau nu.
Go
asta-i adevaru,pentru ce sa zbor? criticile ajuta cel mai mult. cu ridicatu vostru in slavi vedeti sa nu mai avanseze el,daca deja este multumit de ce i se spune...si nu cred ca esti inca in momentul sa decizi cine sta pe aceasta comunitate sau nu.

Dragut ^^ Sa-ti dau like la ea pe fb 

Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu 
-
- Designer
nu imi place gradientu pe Romania,este prea puternic,in rest e ok.

-
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Whiskey