» Nume: Vilsan
» Prenume: Gheorghe
» Judeţ: Calarasi
» Oraş: Calarasi
» Varstă: 18 ani si 8 luni
» Cunoştinţe: Moderare forum si voi fi dispus sa invat mai multe decat ceea ce stiu de la oricine vine cu o idee:)
» Rang Dorit: Moderator
» Mesaje: 500 ca mi-au fost sterse vreo 200 de mesaje cand s-a facut curatenie pe forum.
» De ce vrei sa faci parte din STAFF: Pentru a ajuta comunitatea, si sa o aduc pe drumul cel bun!
Am mai fost moderator, ma pricep:)
[Respins]Cerere QuiN
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Ultima oară modificat 04 Noi 2011 15:26 de către QuiNtaR0, modificat 1 dată în total.
Scz, am modificat
.
Ps: Ridsy, te roade invidia tovarase? Ca ti-am dat eu contra, ai dat si tu asa e? Tu nu meriti mai baiete:). Te pupa fratele tau
Ps: Ridsy, te roade invidia tovarase? Ca ti-am dat eu contra, ai dat si tu asa e? Tu nu meriti mai baiete:). Te pupa fratele tau
CONTRA
AI LUAT DOWN PT CA NU STI CE SA FACI CU ACEL GRAD
AI LUAT DOWN PT CA NU STI CE SA FACI CU ACEL GRAD

Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu Ma scuzi blss, nu am luat nici un down, desteptule, ai grija ca ai fitze dalea jegoase cu mine si nu imi place, si nu cred ca daca o sa mai continui iese bine, eu m-am retras mai copilu,si e logic, daca m-am retras, imi scoate gradul. Asa ca nu mai fi tu asa de inuman, si termina ca nu vreau sa ne certam si sa iasa rau, te rog. Scuze pentru ca am raspuns in propria cerere. Si pentru Ridsy, nu ma cunosti , asa ca nu mai vorbi despre mine! Tu nush de unde ai aparut.
-
Razvan
- Membru

- Detinator Steam: Da
- CS Status: Steam ON
de ce te-ai retras?pentru ca nu aveam un conducator?tu trebuia sa fi alaturi de comunitate si atunci,nu cand iti e tie bine:-j se vede ca esti roman,acum cand vezi ca toate treburile merg bine vrei gradul inapoi
-
AkEd
- Fost Administrator

- Detinator Steam: Da
- CS Status: I will frag you ;x
Bine punctat.RazvaneL scrie:de ce te-ai retras?pentru ca nu aveam un conducator?tu trebuia sa fi alaturi de comunitate si atunci,nu cand iti e tie bine:-j se vede ca esti roman,acum cand vezi ca toate treburile merg bine vrei gradul inapoi
Trebuie sa va raspund: Deci, m-am retras pentru ca. 1-Nu se mai ocupa nimeni de forum, absolut nimeni de nimic
2-Au plecat toti membrii buni si nu mai aveai ce face
si 3-Daca vreti imi dati gradul daca nu nu. Si razvanel, o sa ai mari probleme cu mine pustiu. V-am salutat
. Datii mod.global si moderator, la cei care dau Copy-paste de pe net
. Ca aia merita si sunt activi
! Pe munca altora
2-Au plecat toti membrii buni si nu mai aveai ce face
si 3-Daca vreti imi dati gradul daca nu nu. Si razvanel, o sa ai mari probleme cu mine pustiu. V-am salutat