[ Nickname player/admin reclamat ] : final
[ Motivul reclamaţie ] : da destroy la tot srv !
[ Dovezi ] : am sters pozele.. si cand am vrut ssa intru pe srv sa-mi mai dea destroy ca sa am dovezi am luat ban ..
[ Alte precizări ] : remove
Si eu am primit destroy de fiecare data cand am vrut sa intru pe sv adika de 3 ori dar nu cred ca e real f!n@l pls remediati da la toti pe sv care intra.
Care are parola mea ...la mine acasa nu a fost nimeni si nici nu a vazut nimeni parola de la admin deci cum poate sa-mi ia careva parola?
Dovada ca nu sunt eu si am luat si eu ban http://imageshack.us/photo/my-images/13/unleddys.png/
A si Aked de cand a facut cerere unban robert azi la 10 ca a fost banat de mine si eu am fost la scoala eram sigur ca iar o sa am probleme de genul acesta si tiam dat Pm sa-mi shcimbi parola dar nu miai dat nici un raspuns.
EDIT:Si continum sa vorbim doar intr-un topic nu mai deschideti 10 topicuri ca nu are rost
Cum vreti sa va dau unban daca si eu am luat unban de la acea persoana care imi stie parola?
Am auzit ca este un program de aflat parolele adminilor de pe serverele publice dar nu stiu daca functioneaza si este cam singura cale sa fi aflat parola altfel nu vad cum ar fi putut.
MA final io nu am admin..dar vezi ca te pot avertiza....sunt unuele servere la care daca esti dintr-o comunitate si aia stiu poate sa iti afle parola.....si io eram intr-=o com....si un owner o intrat pe un sv..si aia i-o spart parola.....deci ai grija pe ce sv intri.....nu situ exact cum reusesc aia..dar stiu ca se paote!!!!!!
Daca te-am ajutat ajuta-ma si tu cu un +1 la reputatie
KeNt]GTX*/Al3xXx , *MeSsY*, bLacK ;x, QuiNtaR0, f!N@L, mZq|Cracky^cL, xDeyan, musky9, BooM ,XCaTaLiN, Felix, dasdy, •Ella•, Marlboro, ExTaZz*DoDeL*cL