final cel mai retardat admin
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Da stiu ca nu esti ANNAk1N si cine sa ia remove eu sau Raini?
-
- Membru
Craky nici tu nu stii foarte bine sa adminezi...dar tu esti pe drumul cel bun, spre deosebire de altii.
PLAY HARD, GO PRO!
Cu toate ca m-am retras trebuie mentionez ceva !ANNAK1N scrie:frate crede ce vrei G.C.T este MeritRespect
1.MeritRespect si G.C.T Nu sunt aceeasi persoana ! Da MeritRespect a avut numele G.C.T dar l-a schimbat !
2.Parola lui Raini a fost schimbata.
3.Cam atat am avut de zis
Felix
-
- Membru
Cum sa primeasca final remove ma omule? Deja ma enervezi. Nu inteleg cum pot exista asemenea specimene. Am terminat-o cu tine ca ma faci sa vorbesc aiurea. Daca as fi administrator, n-ai mai intra pe server sau forum in viata ta.ANNAK1N scrie:deci final va primi remove ?:D
PLAY HARD, GO PRO!

1 Post=Done
5 Post=Done
10 Post=Done
25 Post=Done
50 Post=Done
100 Post=Done
150 Post=Done
200 Post=Done
300 Post=Done
400 Post=Done
500 Post=Done
750 Post=Done
1000 Post=Undone
1500 Post=Undone
PLECAT.
5 Post=Done
10 Post=Done
25 Post=Done
50 Post=Done
100 Post=Done
150 Post=Done
200 Post=Done
300 Post=Done
400 Post=Done
500 Post=Done
750 Post=Done
1000 Post=Undone
1500 Post=Undone
PLECAT.
dante nu vreau sa te superi dar mai bine nu tea bagaDanTE scrie:Omg cs inefectat de boala copiilor disperati anakin nici macar nu sti cf e G.C.T este MeritRespecT care sia schimbat numele asa ca nu va bucurati ca fina va lua remove asa ca ramani mai bn cu banu.

ANNAk1N invata sa scri corect...De ce sa nu posteze si DanTe?...Si el are drept sa-si deie cu parerea
Si Felix deci am avut dreptate ca ANNAk1N are un cont cu numele G.C.T
Si Felix deci am avut dreptate ca ANNAk1N are un cont cu numele G.C.T
Ce legura are postul acela cu tine nu inteleg?
-
- Membru
- Detinator Steam: Nu
Bai frate ma lasi? toata lumea stie ca esti una si aceeiasi persoana.... N-am ce discuta cu copii incultii ca tine...Raini scrie:ce ma complici pe mn ma?MeritRespecT scrie:ANNAK1, tu esti buBu, si contul G.C.T e al tau pentru ca eu miam schimbat numele in "MeritRespecT" si parerea mea e ca nu merita remove tu singur tio cauti ! si adminul Raini, tot tu esti... Practic ai 3 conturi unul furat de la mine![]()