final cel mai retardat admin

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

ANNAK1N
Membru
Membru

[ Nickname player/admin reclamat ] :FIN@L
[ Motivul reclamaţie ] :o dat ban fara motiv
[ Dovezi ] : Imagine
[ Alte precizări ] :mio dat ban fara motiv si ultimu cuvant care o fost este 'anakin te astept pe forum'
Dami +1 resp. si iti dau si eu ! Si sa precizezi cine esti !

Imagine
f!N@L
Membru
Membru
Detinator Steam: Da

Mda cum am zis si la cererea de unban zimi ce faci tu cand nu e nici un admin on?
Si ai grija la limbaj
Raini
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

ce face? :-? si app :pro: remove
Back!:)

Imagine
f!N@L
Membru
Membru

ANNAk1N dc folosesti contul lui Raini?...Stiu ca tu esti si nu ma poti minti
Raini
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

cum am spus si la cerera de un ban ... de unde sa aiba el parola mea? sincer cred ca are parola de la admin :-? dar vb cu aked sa o schimbe
Back!:)

Imagine
f!N@L
Membru
Membru

ANNAK1N ma lasi cu vreajeala?Felix fa ceva cu el
G.C.T
Membru
Membru

:pro: remove chiar se poarta urat tipul asta final
f!N@L
Membru
Membru

mda Felix sau Aked acest G.C.T este tot ANNAK!N faceti ceva cu el
ANNAK1N
Membru
Membru

frate crede ce vrei G.C.T este MeritRespect :)

Imagine
f!N@L
Membru
Membru

MeritRespect are numele MeritRespect pe forum :))
ANNAK1N
Membru
Membru

avea un cont G.C.T ;) intreaba pe astia care lor prins ;)

Imagine
f!N@L
Membru
Membru

Nu te cred si gata ma uitam jos la playeri online si am vazut ANNAK1N este on porma am dat refresh si ANNAK1N nu mai era on si erai tu pe contul lui Raini porma dupa 2 3 refreshuri iar erai tu apoi am dat iar 3 refreshuri si nu mai erai nici tu dar nu erai nici pe contul lui Raini si era unul cu numele G.C.T si am intrat la profilul lui si mam uitat putin apoi cand am dat iar refresh am vazut ca a scris am vazut si porma am dat iar refresh si iar apari tu online dar acum nu ai mai intrat pe alea 2 conturi.
De ce tot ieseai si intrai daca tu spui ca nu sti prola lui Raini sau ca tu esti G.C.T?
Si cu mesajul acesta ce este? http://imageshack.us/photo/my-images/828/hahazs.png/

Si sa nu uit dovada ca ANNAK1N stie parola de admin a lui Raini: http://imageshack.us/photo/my-images/545/annak1n.png/
Eu de unde stiu ca ANNAK1N stie parola lui Raini?
Simplu am intrat pe sv si eram vreo 4 pe sv eu ANNAK1N $@ny si inca cine apoi am schimbat harta in fy_snow iar dupa ce sa schimbat harta pe sv eram doar eu $@ny si ANNAk1N el fiind spec.Am vazut ca nu intra la joc iam dat kick si am ramas doar eu cu $@ny pe sv si mia spus ca.cand nu e nici un admin on ANNAk!N isi pune numele lui Raini si da kick aiurea dar nuhs daca a dat ban.Am vb cum sa il prindem pe ANNAk1n cand isi schimba numele si am gasit o solutie.Cand a intrat el pe sv eu am iesit miam pus alt nume si am intrat iar $@ny tot ia zis sa schinba harta si el sia us numele si a schimbat harta in 35hp eu nu am apucat sa fac poza cand a schimbat numele si a schimbat si harta.Dupa ce sa schimbat harta am intrat si tot noi 3 eram pe sv apoi am jucat si eu tot lam omorat iar el sia schimbat numele in raini cum se vede si in poza de mai sus si a vrut sa imi deie fuckoff dar eu am eisit repede de pe sv si am intrat cu numele meu si iam dat ban permanent.
Sper sa nu va fi plictisit prea mult.
americandream
Membru
Membru

GJ FINAL! Anakin, esti de 2 sapt pe comunitate, cine te crezi ma jegosule? Iti permiti sa vorbesti asa cu adminii care sunt de luni aici si ajuta comunitatea si dupa vrei sa fi respectat? Si nu ma intereseaza daca tu sau altii au intrat de pe conturile alea, esti un om de nimic. Atata puteti voi face, oameni de nimic ce sunteti! Sa mintiti si sa va bateti joc de munca altora. Si Raini daca e pro Remove la Final e la fel ca tine! Final e unul dintre cei mai buni admini si e foarte activ , plus ca joaca foarte bine, daca tu vrei sa ia remove pt ca ti-a facut observatie sa nu mai dai ban-uri aiurea fara sa te uiti pe playeri inseamna ca esti vai de capul tau baiete! Oricum pe serverul asta apar din ce in ce mai multi admini care joaca cs de jumate de an. Cand am venit eu pe comunitate erau 4-5 admini, dar aveau experienta, nu ca voi, sa nu stiti sa faceti un demo ( Raini ) ! Comunitatea se duce de rapa, ar trebui sa va treziti si voi, ADMINISTRATORILOR! Sunt din ce in ce mai multe conflicte si nu faceti nimic! hai salut.
PLAY HARD, GO PRO!
f!N@L
Membru
Membru

ms frate ca ma susti dar Raini nici nu cred ca stie despre acest lucru ca acest prieten ca altfel nu vad cum poate avea parola la adminu lui Raini ii umbla pe admin si oricum Raini ar trebui sa primeasca remove deoarece nu stie sa faca demo cum a zis si americandream.i cam ar trebui sa se faca curatenie la admini ca sunt multi care nu stiu sa faca un demo si joaca de juma de an cum a zis si americandream.De acum inainte voi da Pro doar alora care merita sa aiba admin si care stiu ce inseamna sa fie admin.
Cracky.
Membru
Membru
Cunostinte CS: Bune
Detinator Steam: Nu
CS Status: Nu ma laud.

:pro: remove si nu sunt anakin in primul rand
Talent is only to be found in blood
Imagine
Respect and will be respected
Imagine
Încuiat