sa nu pleci aked sa plece felix .. are vreo 2 3 sapt si are administrator mai mult merita raini decat felix administrator sa fie clar (fara suparare felix)
Dami +1 resp. si iti dau si eu ! Si sa precizezi cine esti !
scz ca raspund dar...nu cred ca din vina lui felix sau intamplat toate astea...din potriva el a venit sa remeieze situatia asta...care a fost cauzata de seful_xxl.
Uite, eu nu va cunosc pe amandoi personal.. Insa parerea mea este URMATOAREA : Nu va mai cerati atat, serverul ar fi mai bun cu mai multi administratori in felul asta s-ar intretine mai bine. Cum s-a intretinut pana acum, nu stiu motiv de ce va-ti luat la cearta, insa, gresiti amandoi. Eu zic sa va impacati si sa terminati acest scandal , asa este cel mai bine ptr voi doi dar si pentru aceasta comunitate.
Parerea mea este sa incheiati acest scandal,pentru ca nu este bine pentru niciunul dintre voi. Doar priviti si voi posturile facute de playeri in care ei isi manifesta regretul , nu vor sa plece nici unu dintre voi, asa ca..treceti si cadeti la o intelegere in care sa nu fie vorba de scandal. Atat am avut de zis.
O zi buna, Ioana!
Roman prin acte.....Inger prin fapte.....Demon prin ganduri....Model prin randuri....
Mi-am pandit sufletul.....Ingerul doarmne.......Demonul, s-a trezit.