Revolta !

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

1 sau 2 ?

Aleg 1
6
14%
Aleg 2
36
86%

Voturi totale: 42
de[Y]an
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu
CS Status: Go hard .

aked uh esti trupul si sufletul comunitatii...stiu ca noi 2 neam mai certat etc... dar totul are un inceput...uh chiar si knd comunitatea a luat`o la vale urat de tot uh ai ramas alturi de ea fara niciun sprijin si nimik...eu nu cred ca ar trebui sa plece nici felix dar chiar ai mare dreptate...eu VOTE 2
Cine are addons de hns dev on foarte bun PM !!!

Imagine
Seeker

quiSs = Felix
1.Aked tu chiar crezi ca is asa nou pe acest forum ?
Cel putin stii ca eu stiam de acest domeniu http://www.tryagain.ro inainte sa fie instalat forumul pe el ?
In fine daca voi doriti sa ma retrag nu am nimic impotriva ... ,dar nu cred ca v-am facut vreun lucru rau ... in fine este decizia voastra,iar aked... un gest foarte urat din partea ta !

@
Iti raspund eu la toate.
-Felix sa isi faca alt cont daca vrea sa posteze ceva,ma enervat ca a schimbat parola de la -serverul meu.
-Nu pot sa imi aleg sa fie Administrator Implicit si am ales Moderator global.
-Asta nu stiu,poate a facut ceva la addon (FELIX) sau ...habar nam.
-Nu vreau sa te bag in ceapta.
-Sper ca ti-am raspuns :)

1.Mi-am facut alt cont spre fericirea ta !

bai frate ai idee ce vorbesti ? ce motiv sa am sa unblu la addon ?

Vote 2
Ultima oară modificat 21 Oct 2011 19:11 de către Seeker, modificat de 2 ori în total.
de[Y]an
Membru
Membru
CS Status: Go hard .

mane nu spune nimeni in tot ce am scris noi ca vrem sa te retragi...eu zic ca cel mai bine e sa ramaneti tu,fabre si aked deoarece toti ati muncit in aceasta comunitate....fiecare cu ce a putut...si ma mai repet odata NIMENI NU A ZIS CA VREA CA TU SA TE RETRAGI.
Cine are addons de hns dev on foarte bun PM !!!

Imagine
ANNAK1N
Membru
Membru

Cum sa pleci ma aleg 2
Dami +1 resp. si iti dau si eu ! Si sa precizezi cine esti !

Imagine
dasdy
Membru
Membru

quiSs scrie:quiSs = Felix
1.Aked tu chiar crezi ca is asa nou pe acest forum ?
Cel putin stii ca eu stiam de acest domeniu http://www.tryagain.ro inainte sa fie instalat forumul pe el ?
In fine daca voi doriti sa ma retrag nu am nimic impotriva ... ,dar nu cred ca v-am facut vreun lucru rau ... in fine este decizia voastra,iar aked... un gest foarte urat din partea ta !

@
Iti raspund eu la toate.
-Felix sa isi faca alt cont daca vrea sa posteze ceva,ma enervat ca a schimbat parola de la -serverul meu.
-Nu pot sa imi aleg sa fie Administrator Implicit si am ales Moderator global.
-Asta nu stiu,poate a facut ceva la addon (FELIX) sau ...habar nam.
-Nu vreau sa te bag in ceapta.
-Sper ca ti-am raspuns :)

1.Mi-am facut alt cont spre fericirea ta !

bai frate ai idee ce vorbesti ? ce motiv sa am sa unblu la addon ?

Vote 2
un gest care nu mia placut delok la tine

de ce ai schimbat parolele la servarul cs si Surf!
asta e un gest de om fara educatie 2 servare mai erau care erau conduse de aked si au rezistat!
Vote 2
ChoChoLate
Membru
Membru

Vote 2!
Seeker

asta e un gest de om fara educatie 2 servare mai erau care erau conduse de aked si au rezistat!
Vote 2
Mai frate stai sa discutam si noi ca oamenii !
NU EU AM SCHIMBAT PAROLELE !!!!! (si in legatura cu surf nu am nici o idee ce s-a intamplat de nu merge :| )
Ultima oară modificat 21 Oct 2011 19:27 de către Seeker, modificat 1 dată în total.
Style
Membru
Membru
CS Status: DR.TRYAGAIN.RO

vote 2!
Imagine
Imagine
dasdy
Membru
Membru

quiSs scrie:

Vote 2
Mai frate stai sa discutam si noi ca oamenii !
NU EU AM SCHIMBAT PAROLELE !!!!! (si in legatura cu surf nu am nici o idee ce s-a intamplat de nu merge :| )
zi asta lu aked nu mie
paIN-
Membru
Membru

EU chiar as VRea ca aceasta comunitate sa FIE la FEL CUm era cand am venit eu..Adika sa nu se mai certe toti ca CHIorii si sa ne revina administratorii si prietenii inapoi.SUNT :pro: :pro: :pro: CU tot ce ai zis aked.
Imagine
Imagine

Fan Nickelback.\m/
Imagine FOr noobs
PaiN# Imagine AnTi ;x
venXca
Membru
Membru

Vote 1. Nu ca as avea ceva cu tine AkeD Dar de la o vreme incoace ti-ai luat lumea in cap 8-|
Imagine
Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu :))
Winny
Membru
Membru

VoTe 2...No Coment
alx.
Membru
Membru
CS Status: Just opening cs!

Vote 2 Deci din data de 16 iunie de cand sunt eu in comunitate cei mai buni/de treaba/corecti / ce vreti voi au fost Fabregas Crappy Aked si Felix cu toate ca il stiu de putin timp.....nu pot sa ii compar pe nici unul dintre ei...cred ca ar trebui sa vorbiti inainte sa va certat
Aked- Felix e tot din februarie in comunitate si poate ai fost cam pripit sa ii stergi contul nu spun ca nu e vinovat nu ma bag.
Felix-Poate Aked a gresit poate tu ai gresit nu stiu detalii si nu ma bag vorbiti vedeti care e treaba....

Deci eu nu vreau sa plece NIMENI dintre voi din tryagain fara ORICARE dintre voi nu ar fi fost la fel comunitatea dar Aked ai cu adevarat mai multa experienta de cat el si cred ca decat multi de pe comunitate si pentru asta vreau sa ramai.

Atat am avut de spus
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!
alx.
Membru
Membru
CS Status: Just opening cs!

BsG scrie:Felix e de treaba.
AkeD e de treaba.

Nu am dece sa aleg intre iei 2 si nimeni nu ar trebui sa o faca !

Nici unul nu a gresit cu nimik !

Io sincer am votat vote 2 la inceput dar acuma daca ma gandesc mai bine VOTE 1 !

AkeD doar pentru ca nu te intelegi bine cu Felix nu inseamna ca trebuie sa ne inplici pe noi asa mult in problema asta !

Si e ciudat sa te "revoltezi" tu ca Administrator (Mod.Glob) ma rog...

Io nu vreau sa plece niciunu pentru ca sunteti de treaba amandoi !

Crappy u esti boss aici spunele sa nu se mai certe pentru ca nu se merita sa plece niciunu !

Parerea mea e ca trebuia sa rezolvati asta in particular !

Gen :

AkeD : Dece *** **** *** ai schimbat parola la servere ma !?
Felix : Nu am schimbat ma **** **** ce esti !
AkeD : Atunci cine ***** a schimbat ma parolele ?
Felix : Nush ma nu eu ce ***** vrei ?
AkeD : Bn atunci sa incercam cumva sa facem serverele la loc !
Felix : Bn cu ce te ajut etc....bla bla bla

Naveti imaginatie ma :)) ?

Si rezolvati voi cumva ce ..... nu aveti 10 ani ! Dati exemplu e maturitate si nu e ceva personal AkeD dar nu prea dai chiar daca esti de treaba oricum ma inteleg bn cu tine dar topicu asta nu isi are rostu !

Puteati sa o rezolvati pe mess in particular ca oricum pe noi ne doare in **** care pleaca ca nu moare mama ca a plecat AkeD/Felix !
Sa recunoastem ca nu ne prea pasa chiar daca postam reply-uri deastea de kkt cum ca VAI CE RAU IMI PARE ! DA EU NU VREAU SA PLECE NICIUNU ! DOAMNE FERESTE etc...

Postam aici un reply cu kkturi deastea dupa ne uitam a 2-a zii la topicu asta daca cumva sa mai intamplat ceva interesant si daca nu te doare in basca si te duci la alta pagina/joc/W.C etc !

Si app CITESTE TOT !

Daca tie lene sa citesti tot uite concluzia : NU TREBUIA SA FACETI PUBLCA PROBLEMA ASTA CA ORICUM NE DOARE PE TOTI IN ...... DE CE SE INTAMPLA ! NE UITAM 10 MIN AICI dam EDIT PESTE EDIT CA SA FIE REPLY-UL MAI INTERESANT SI DUPA NE UITAM PESTE CATEVA ORE/ZILE DACA SA INTAMPLAT CEVA INTERESANT,CARE A PLECAT,BLABLA! SI DUPA CE VEDEM CA A PLECAT CUTARICA SA STIU EU CE SA INTAMPLAT STAM UNPIC 5 MIN SI ANALIZAM SI DUPA GATA ! SA TERMINAT NE DOARE IN ..... DE CINE A PLECAT ! POATE SE GASESTE UNU - DOI SA MAI AMINTEASCA DE SE SA INTAMPLAT DAR NU O SA MAI CONTEZE ATUNCI !
Ma tre sa recunosc ca , cam asa e :))) dar tot vote 2 ramane
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!
Robert
Membru
Membru

nu stiu ... n-am avut ocazia sa intru in contact cu felix ... nu prea am vazut ce lucruri a facut, ce bla bla ...

de aked stiu ca a facut multe pentru comunitate, s-a implicat, mno...
fabregas la fel...
de quick nu stiu .. :))

mi-ar placea sa revina fabregas... mi-ar placea sa ramana aked ... de felix nu stiu prea multe... de-aia nu votez....
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”