Asteptam momentul sa fac acest anunt,
Era deja si cazul, voi incepe sa reabilitez comunitatea sperand ca pe sfarsitul lui Octombrie, inceputul lui Noiembrie sa avem din nou cel putin 6 serere ON sau poate chiar mai multe si ordinea pe forum si pe intreaga comunitate sa nu lipseasca.
Multumesc celor care au fost alaturi de tryagain si nu mai sunt, celor care au fost si inca sunt, si celor care au fost, sunt si vor fi pentru multa vreme de acum inainte.
Multumiri staffului actual, in mod special AkeD, Felix care ne-a insotit.
Imi cer scuze inca odata pentru perioada mea de inactivitate, dar intr-un final am revenit si vom face toate lucrurile sa fie bine

De asemenea, poate ca ati vazut reclama din header, ar fi o mana de ajutor adusa comunitatii daca ati putea parcurge site-ul respectiv si bineinteles inscriindu-va si parcuragand toti pasii, nu numai voi ati iesi castigati cu niste premii ci si noi, mai mult de atat, am putea achizitiona cat mai repede dedicatul de care de ceva vreme tot vorbesc. ( http://www.emag.ro/desktop-pc/sistem-de ... -271958913 ; care va fi bineinteles colocat intr-un datacenter ) ramanandu-ne de platit doar taxele de intertinere, adica banda si curentul, sume micute la capacitatea dedicatului ( vom putea hosta cel putin 10 servere de 32 slots pe el ).
Crappy.