Nickname player/admin reclamat : Syle
Motivul reclamaţie : vb urat + destroy fara motiv + mi-a dat slay ptr ca am omorat tero si nu l-a omorat Anca , prietenesa
Dovezi (screen) :
http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... l000d.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... al000.png/
Alte precizări : niciuna
Ce ai vrea sa pateasca? : remove , prea abuzeaza de admin
reclamatie style
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- .::TurB0::.
- Membru

Only God can judge me.
by skillx

DaCa CrEzAi Ca Ma DeScUrC Da Si MiE +1 R3p

DaCa CrEzAi Ca Ma DeScUrC Da Si MiE +1 R3p
- EkToP^
- Membru

- Detinator Steam: Nu
- CS Status: God bless you !
Decand impune adminu reguli? E moderator ceva? Nu e scris in regulament nu se sanctioneaza!xDeyan scrie:poi un amin impune regulile pe server daca acestea nu`s scrise in regulament.
DECI
Save the Planet,KILL Yourself !
Skype : ektop94 sau ektop_94 (preferabil id-ul care are ca o avatar o poza cu wiz khalifa fumand un trabuc sau prefacandu-se
Steam: ektop94
Yo stiu de style ca e admin bun....deci ce face el pe servar trebuie sa aiba un rost
Daca da si slay si dupa gag la un player si ala continu sa faca ce vrea pe sv dupai dai ban 15 min ca sal calmezi...
Dar daca intri din nou si face la fel yo zic ca merita sal ti in fuck of si destroy pana se potoleste...
Asta e parerea mea.. daca gresesc sau exagerez spunetim
Daca da si slay si dupa gag la un player si ala continu sa faca ce vrea pe sv dupai dai ban 15 min ca sal calmezi...
Dar daca intri din nou si face la fel yo zic ca merita sal ti in fuck of si destroy pana se potoleste...

-
Razvan
- Membru

- Detinator Steam: Da
- CS Status: Steam ON
vorbesti aiurea , esti pe langa subiect , nu m-am plans de gagMaNoLe scrie: dupa gag la un player si ala continu sa faca ce vrea pe sv dupai dai ban 15 min ca sal calmezi...
- Marlboro;x
- Membru

dar cu vrei sal fac wa dak da fuckoff pe degeaba pai dak ai veni thu pe sv de usrf.tryagain.ro si tias da fuckoff pe degeaba ce naiba ai crede despre mine ca nam admin in viata mea sau chiar ban permanent