1) Am auzit placa aia cu respawn si dispare blind... Si din curiozitate... miam dat blind.. am dat respawn de 20x si nu mi-a disparut... si din coincidenta m-a si omorat cineva si tot nu mi-a disparut blindul... (daca doriti repatam testul...)
2) Burny baiatule tu iei ai WARN ca ai postat la cerere UP unde nu ai voie...
3) Baiatu cu probleme o sa ai BAN pe forum
Rezolvat...
Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
GTX*/Al3xXx scrie:1) Am auzit placa aia cu respawn si dispare blind... Si din curiozitate... miam dat blind.. am dat respawn de 20x si nu mi-a disparut... si din coincidenta m-a si omorat cineva si tot nu mi-a disparut blindul... (daca doriti repatam testul...)
Rezolvat...
GTX*/Al3xXx scrie:1) Am auzit placa aia cu respawn si dispare blind... Si din curiozitate... miam dat blind.. am dat respawn de 20x si nu mi-a disparut... si din coincidenta m-a si omorat cineva si tot nu mi-a disparut blindul... (daca doriti repatam testul...)
Rezolvat...
eu am patit pe surf aceasta chestie cand am primit blind de la black si am dat /respawn si nu mai aveam si cand am omorat ban si destroy.....si pe surf2 miam dat blind singur si am dat /respawn de 3 ori parca si mia disparut blindu
Las' ca nu moare...
Ban 60 sau cat da dupa destroy...
Am vazut eu unu a luat destroy ca avea cid si nici nu l-a dat afara.... si cfg-ul aparea in chat ca nu i se poate schimba numele
Edit: Baiatu cu probleme, dute la un consult.. si vezi ca te-am raportat
Rokey respecta surf.tryagain.ro Daca tu nu ma respecti ai dat de naiba prieteni mei sunt GTX*/Al3xXx,BsG,Dodel,stealL BeST 4 eVeR` nICe RaPPuL este ViAtA mEa!:X ReSpEcT sUrF.tRyAgAIn.Ro
burney-mis e faca scarba doar cand te vad
alex-esti un posthunter si un...ce pot spune un copil la propriu,roky de asemenea.
alex tu nici slot nu meriti la cat de panarama esti,scuzati limbaju da deja nu il mai suport pasta.
BsG scrie:Nimeni nu te suporta pe tine ma Costy ai God fara munca ai mult mai putine ore ca Alex el merita God la cate ore are nu tu ma + ca e un admin exemplar. Si acuma sa nu ziceti ca ma pune el sa postez sa ii iau apararea Nu dragi mei singuru lucru care mi la cerut el vreodata e sa ii dau Pro la cererea de UP dar mam retras si nu mai am admin. Ii iau apararea ca am fost prt cu el cat timp am fost in comunitatea asta si chiar si acuma vb uneori pe mess si niciodata nu sa purtat urat,vulgar,mandru. Alex e Alex asa cum e el si e bine are calitati pe care uni dintre voi nu le puteti vedea ca sunteti prea.....App deja sunt prea profund asa ca ies si va spun sa nu mai postati fara sa ganditi asta e un sfat nu te amenint nici nu'te injur !
Edit : Burny tu ai probleme mari uite nr meu de telefon e in PM poate vrei sa te consult....
Inteleg ca te ofitici ca am moderator,nu god.Insa eu imi fac treaba,nu ca altii care dau ban/slay doar cand au ei probleme;)
BsG scrie:Nimeni nu te suporta pe tine ma Costy ai God fara munca ai mult mai putine ore ca Alex el merita God la cate ore are nu tu ma + ca e un admin exemplar. Si acuma sa nu ziceti ca ma pune el sa postez sa ii iau apararea Nu dragi mei singuru lucru care mi la cerut el vreodata e sa ii dau Pro la cererea de UP dar mam retras si nu mai am admin. Ii iau apararea ca am fost prt cu el cat timp am fost in comunitatea asta si chiar si acuma vb uneori pe mess si niciodata nu sa purtat urat,vulgar,mandru. Alex e Alex asa cum e el si e bine are calitati pe care uni dintre voi nu le puteti vedea ca sunteti prea.....App deja sunt prea profund asa ca ies si va spun sa nu mai postati fara sa ganditi asta e un sfat nu te amenint nici nu'te injur !
Edit : Burny tu ai probleme mari uite nr meu de telefon e in PM poate vrei sa te consult....
BSG Gata mam saturat de tine te dai mare in pene sa vezi ce-ti fac pe surf cand te prind sa vezi ce fuckoff iti dau si tie si lu GTX .. ca m-ati enervat tare rau de tot si o sa raman cel mai bun prt eu cu Costy si o sa vedeti ca voi ramanetii fara admin chiar daca mi-l ia aked dar sper sa nu faca asa
PS : CAND VA PRIND ATI DAT DE DRQ BINE PT VOI SA IESITI MAI RPD
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte Cu sticlele marcate la coada la lapte Si pufaiam carpati pasam intre frati Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte Cu sticlele marcate la coada la lapte Si pufaiam carpati pasam intre frati Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
BsG pe mess ti-am cerut sa dai PRO/CONTRA pe merit... zi asa ca astia zic ca am aranjat PRO-urile....
Si Black dami u mie fuckoff si vb pe urma...
Si ce zicea un mincinos cu amenintari in PM...
Eu vad k nu am amenintat nimik...
Vad ca u ameninti..
bLacK ;x scrie:
BSG Gata mam saturat de tine te dai mare in pene sa vezi ce-ti fac pe surf cand te prind sa vezi ce fuckoff iti dau si tie si lu GTX .. ca m-ati enervat tare rau de tot si o sa raman cel mai bun prt eu cu Costy si o sa vedeti ca voi ramanetii fara admin chiar daca mi-l ia aked dar sper sa nu faca asa
PS : CAND VA PRIND ATI DAT DE DRQ BINE PT VOI SA IESITI MAI RPD