salut, astazi sambata 04.09.2011 ora 18:34 adminu Cl .Dox, a abuzat de comenzi dupa ce un player a injruat copios de membrii familie, din motivul "ai aim ", admin-ul mi-a pus blind, in fine dupa 1 min la scos, dupa alte 7 min, din nou blind in interval de 5 min in care ma tinut in slap, am iesit de pe server ca am vazut ca nu se mai poate, am reintrat harta schimband-use pe moment in snow, interval in care am mai jucat aproximativ 20 de fraguri, iar am primit blind, si dupa care un frumos destroy, tin sa multumesc ownerilor acestui server, pentru primirea calduroasa pe care ama vut in compania adminului acesta si sa va urez un fericit succes pe viitor in tot ceea ce faceti , avand in vedere ca daca continuati asa va veti duce la fund, asa ca astept niste scuze din partea adminului sau a unui membru din staff-ul tehnic, dovezi nu am, dar ma vedeti in lista de bann , sunt jucatorul andu:-j, frumoasa primire:|
de asta sa inventat comanda amx_ss
Va multumesc:)
Moderatori: Moderator Global, Administrator
nu iara ma, am facut topic-ul asta din greseala:), da azi mi-ai dat blind, si slap intruna asa ca controleazati limbajul si comportamentul, si ca dovada a priceperii tale in cs.. ce relevanta au ma omule printscreen-urile alea, iti zic eu 0:) de faceai demo era ceva,d ar nu ma poti acuza pe mine de cod cu blindul pus:), nici macar nu jucam cu blind-ul pe mine in momentul ala:).. da la tara in care traim nu ma mira:-j
-
- Membru
dox iara dai blind inainte sa faca omul kill? eu zic sa te lasi de meseria asta, fara suparare. Se vede ca a facut frag rapid dupa ce i-ai dat. lasa-l daca nu stii sa dai
PLAY HARD, GO PRO!