[ Nickname player/admin reclamat ] : RaDu
[ Motivul reclamaţie ] : Wall + Silent Aim + Schimba harta fara vot.
[ Dovezi ] : radu wall silent aim rar
[ Alte precizări ] : Uitati-va cu mare atentie.
1. Se uita prin zid.
2. Iese tragand si stie un se afla adversarul.
3. Schimba harta ca asa ii place lui.
4. Da numai capuri.
Sper sa se ia masuri.
Reclamatie RaDu
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Membru
asta ii chiar culmea
, am mai fost eu acuzat de wall si mi-au facut nenumarate poze la rand da chiar sa fiu acuzat ca folosesc silent aim
ma simt chiar bine daca jok atat de bine incat sa imi zica ca am aim :x . Nu schimb harta fara vot, dau vot si dau cancel pana ce se termina tura apoi schimb in harta aleasa prin vot
P.S. ai auzit de casti?

P.S. ai auzit de casti?
-
- Membru
Se vede clar in demo baiatule. Acum te rog sa taci. Asteaptati decizia.
Oricum stiu ca vei ramane fara admin ... probabil si ban permanent.
P.S. Lasa vrajelile gen: "nu credeam ca sunt asa bun incat sa crezi ca am silent aim" sau cum ziceai tu: " am mai fost eu acuzat de wall si mi-au facut nenumarate poze la rand da chiar sa fiu acuzat ca folosesc silent aim" . Au fost multi inainte ta care i-am prins. + Ca m-am uitat cu Admin ESP ... stii ce fel te uitai prin zid? Vai...
Oricum stiu ca vei ramane fara admin ... probabil si ban permanent.
P.S. Lasa vrajelile gen: "nu credeam ca sunt asa bun incat sa crezi ca am silent aim" sau cum ziceai tu: " am mai fost eu acuzat de wall si mi-au facut nenumarate poze la rand da chiar sa fiu acuzat ca folosesc silent aim" . Au fost multi inainte ta care i-am prins. + Ca m-am uitat cu Admin ESP ... stii ce fel te uitai prin zid? Vai...
-
- Membru
Silent aim nu are sigur. Despre wall, nu stiu ce sa zic. Cam stia unde se afla adversarul.
APP: LORDCRONOS, Nu vorbi tu de schimbat harta! Azi cand ti-am zis sa lasi mapa pana se gata runda si sa schimbi dupa ai facut figuri. Ca " daca nu vreau ? " si altele. Ai grija!
APP: LORDCRONOS, Nu vorbi tu de schimbat harta! Azi cand ti-am zis sa lasi mapa pana se gata runda si sa schimbi dupa ai facut figuri. Ca " daca nu vreau ? " si altele. Ai grija!
PLAY HARD, GO PRO!
-
- Membru
Tu nu cunosteai situatia de ce am schimbat. Jucatorii au cerutamericandream scrie:Silent aim nu are sigur. Despre wall, nu stiu ce sa zic. Cam stia unde se afla adversarul.

P.S. : Veziti de treaba ta. Daca nu iti convine cum adminez, de asta este sectiunea reclamatii.

P.S.S.: Silent aim are sigur... doar ca are setari bune. Adica? Uita-te cum tragea cu Famas ... Tragea in disper si l-a luat si pe al doilea.
-
- Membru
Nu ai inteles, prietene. Nu am avut nimic impotriva ca ai schimbat harta. DAR ASTEPTI PANA SE GATA RUNDA, si dupa schimbi. LASI LAST ROUND. Un admin cu experienta cum spui tu ca esti ar trebui sa stie asta. Si ar trebuie sa stie si ca Famas-ul are un mod " specific " in care se duc gloantele, toti butii zic ca ai COD daca tragi bine cu famas. Nu ca ai fi tu but , doar ziceam.LordCronos scrie:Tu nu cunosteai situatia de ce am schimbat. Jucatorii au cerutamericandream scrie:Silent aim nu are sigur. Despre wall, nu stiu ce sa zic. Cam stia unde se afla adversarul.
APP: LORDCRONOS, Nu vorbi tu de schimbat harta! Azi cand ti-am zis sa lasi mapa pana se gata runda si sa schimbi dupa ai facut figuri. Ca " daca nu vreau ? " si altele. Ai grija!. Ma enerveaza atragerile de atentie/intrebarile gen "de ce? / nu trebuia ... / altadata sa faci asa..."
P.S. : Veziti de treaba ta. Daca nu iti convine cum adminez, de asta este sectiunea reclamatii.
P.S.S.: Silent aim are sigur... doar ca are setari bune. Adica? Uita-te cum tragea cu Famas ... Tragea in disper si l-a luat si pe al doilea.
PLAY HARD, GO PRO!
-
- Membru
Mai treci pe la gradinita, poate fac ceva cu gramatica ta.hE.hE scrie:RaDu are wall se vede in demosi baiatu asta sta pe sv numai sa joaca codati joaca si el nui pasa...
PLAY HARD, GO PRO!
-
- Membru
- Detinator Steam: Da
- CS Status: online
nu are nimica radu e curat lam verificat de multe ori joaca foarte bine e din clanul meu are calitati foarte bune joaca la sunet si aked stie cum joaca a jucat foarte mult cu el aked va decide
-
- Membru
Ce v-a dat in schimb sa dati "declaratia" asta..?
Stiu cum e cand e un membru din clan trebuie sa-l aperi... Se face clanu' de rusine ce naiba... Vai de voi ... Daca ziceti ca-i curat... Lasati-va de cs fetelor.
AkeD, jur ca postez demo-ul asta pe toate forumurile.
Te rog sa te uiti si sa iei masuri.
Stiu cum e cand e un membru din clan trebuie sa-l aperi... Se face clanu' de rusine ce naiba... Vai de voi ... Daca ziceti ca-i curat... Lasati-va de cs fetelor.
AkeD, jur ca postez demo-ul asta pe toate forumurile.
Te rog sa te uiti si sa iei masuri.
-
- Membru
De unde 15? Mai scade. E plin de impresii.dZone scrie:ce imi place de baiatu astacu fetelor
) e si el miez acum scz ca ma bag....dar mi se pare mie sau cam suferi de tine
? ai 15 ani copilule
PLAY HARD, GO PRO!
-
- Membru
Lasati off-topicul.
@dZone Si ce daca am 15 ani. Garantez ca am mai multe creier ca tine.
Si nu sufar de mine. Nu sufar prostia care e la fiecare colt.
@americanDream Cautati un hobby... vezi si tu ... colectionatul de timbre. Te rog scuteste-ma de afirmatiile tale si veziti de treaba ta. Nu te pune rau cu mine iti zic ca nu iese bine.
Nu e o amenintare.
P.S. Bun ca aveti toti 30 de ani, 2 facultati si mari "smecheri" in Romania. Ce sa zic..
@dZone Si ce daca am 15 ani. Garantez ca am mai multe creier ca tine.

@americanDream Cautati un hobby... vezi si tu ... colectionatul de timbre. Te rog scuteste-ma de afirmatiile tale si veziti de treaba ta. Nu te pune rau cu mine iti zic ca nu iese bine.

P.S. Bun ca aveti toti 30 de ani, 2 facultati si mari "smecheri" in Romania. Ce sa zic..
dupa cum vorbesti oricine si-ar da seama ca suferi de tine
asa ca taci....si tu zici ca ai mai mult creier ca mine ?
ahahahah daca ai foate bine daca nu ai si mai bine
oricum esti un copil...si credema ca tu suferi asa de tine pe forum si in cs ca nu au altii ce sa iti faca....ca esti intre patru pereti
ca daca te intalnesti cu oricine din cs pe care ai enervat....si ti-ar zice ala bai vezi ca io sunt ala de la cs iti garantez ca ai baga ochii in pamant si ti-ai cere scuze ca esti un copil terminat....pfff nu stateai tu in bucuresti macar sa iti vad fata cand ma intalneam cu tine
)) miez oparit ce esti.

‘When I’m good, I’m very, very good, but when I’m bad, I’m better’