Nickname player/admin reclamat : -FdQ-Yako*sLs
Motivul reclamaţie : Intru eu binevoit pe server sa ma joc, cand vad ca scrie yako cu alb sus mama ce draci am , si am zis , si ce ne spune noua ca are el draci , nu tre sa abuzeze de comanda aia sus sa vada toti ca are el draci ca nu ne intereseaza pe nimenea, dupa a zis de ce ma bag, am zis ca nu trebuie sa abuzeze ca are el draci si atunci am primit gag aiurea ca nu am injurat, deci nu inteleg de ce am primit gag ca nu am injurat doar i-am spus ca nu ne intereseaza ca are draci ,gag+ o injuratura si chiar m-am saturat sa isi bata admini joc de pe dr1 cand au ei nervi sau chef si cand nu e owner on , si cu destroyu aiurea e adevarat am primit si eu dar nu am apucat sa fac screen.
Dovezi (screen) :
http://imageshack.us/f/200/asdsadxw.png/
http://imageshack.us/f/819/sdfsdfdf.png/
Alte precizări : nu mai am nimic de spus daca nici asta nu intrece masura , ce sa mai zic daca nici acum nu primeste nimic m-am saturat deasta nici numi place dr1 sunt numai admini *(copii)* altfel nu pot sa zic nu judeca inainte de a face ceva, Multumesc
Ce ai vrea sa pateasca? : ORICE NUMAI SA PATEASCA CEVA ! ! ! M-am saturat de el si nu suport sa ma injure cineva. Multumesc
--- A si era sa uit , inca un gag aiurea recent adica dupa ce mi-a dat gagu ala aiurea + injuratura inca nu am facut postul dar l-am scris si acum iar am luat gag aiurea , am zis doar ca te bate mapa , si nu m-am referit la yako ci la varul meu ReQ si el mi-a dat gag aiurea, daca are ceva de comentat sa vina si el cu dovezi si sa vedem cine are dreptate Multumesc
aici: http://imageshack.us/f/694/efgtfdg.png/
Reclamatie -FdQ-Yako*sLs
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Poftim? cu ce mi-am batut joc de tine? am zis ca pe unia i deranjeaza ca scrii tu acolo sus ca te crezi tu mare smecher si ca ai tu draci , Eu ma uit la tine si ai doar un limbaj de copil din cate se pare nu ai un limbaj de admin , nu ai scris niciodata? tu mai mereu injuri lumea sa obisnuit cu tine , si cat despre gag , LAI DAT AIUREA CA AI TU DRACI asta e motivul iti zic eu, si eu unul m-am saturat de tine ca te crezi prea smecher si prea tare dar pentru mine esti tot un jucator normal ca ceilalti , Ownerii, Style si atat sunt pentru mine ceva, in rest toti sunt playeri normali , ei sunt singurii care stiu sa se comporte ca si admini , si cat am stat eu pe server am stat 20 de minute in 20 de minute cred ca ai dat 20 de gag-uri , 10 aiurea si 10 destroy-uri , am observat ca ai dat destroy la unu ca a activat capcana pe mapa aia grea, omul poate nu stia trebuia sa i dai slay si sa il anunti nu gata a gresit a activat o capcana si te-a omorat pe tine destroy, Imi pare rau sa zic cat pentru tine eu cred ca am dreptate in tot ce am spus pana acuma si sunt corect nu fac aiurea reclamatie doar sa ma scoata unu ca tine din sarite , cu smecheria si draci vostri.Multumesc
nu ca te-ai bagat in seaman zicand-mi si ce na pasa nou ca abuzez de admin etc etc...
si mia zis ownerul ceva ca am dat 2000 gag 2000 destroy 2000 kick sau etc? nu mia zis deci nu leam dat degeaba
si mia zis ownerul ceva ca am dat 2000 gag 2000 destroy 2000 kick sau etc? nu mia zis deci nu leam dat degeaba
Ultima oară modificat 11 Aug 2011 12:39 de către Yako, modificat 1 dată în total.
Da ma pentru gag dat aiurea , pentru ca m-a scos din sarite ca se crede el smecher (mare smecher) cand colo e o ... nu vreau sa dau dovada de copil needucat cum e (el) , dar nu ai ce sa i faci nu vezi ce limbaj are? parca zici ca abia a vazut tastatura si literele, adica ce ai vrut tu sa zici ca fac reclamatie pentru gag? da mie imi place sa vorbesc cu prieteni de ce sa imi interzica el ca vrea muschiu lui si aiurea ? ce e gag?? ai fi ziso de parca nu e nimic pentru mine gag este ceva , pentru mine gag este intreruperea comunicarii in joc ca si cum vine unu la mine si imi spune ia nu mai vorbi ma , am dreptul sa vorbesc daca era o regula in care zicea ca playeri daca a spus 2 cuvinte i-a gag , eram de acord sa imi fi dat pe merit, dar el mi-a dat aiurea, macar de injuram sau faceam ceva, eu stiam ca gagul se da cand injuri faci reclama sau alte chestii , nu cand vorbesti ceva in chat gata gag ca am eu draci si tu style nu te mai baga ca nu ai fost pe server cand asta, ai intrat dupa nu i mai lua apararea (prietenului tau) ca din cate am observat prin toate reclamatiile lui numai tu te bagi si ii ei apararea (reclamatii fiind vorba are cateva [cateva mai multe]) si din cate se pare ca style e prieten cu fabregas si cu yako ii ia mereu apararea ceea ce mie nu imi place nu te mai baga peste altu n-ai fost acolo , nai ce cauta nici aici , Multumesc pentru intelegere.
ATUNCI DOVEDESTE CA MA REFEREAM LA TINE AM PRONUNTAT NUMELE TAU? DOVEDESTE CA MA REFEREAM LA TINE NU TE UITI MA CA NU MAI AI CU CE CUVINTE SA TE APERI ,ai un limbaj de "mess" nu stii sa vorbesti ca un admin adevarat, si cu chestia aia dovedeste-o ca ma refeream la tine tu mi-ai dat gag crezand ca ma refeream la tine defapt eu ma refeream la varmiu , asa le faci la toti azi 3 playeri adica azi 2 ore cat am stat eu pe server 3 playeri au zis ca iti face reclamatie nu vezi ca nici nu stii regulile, ai citit regulile inainte ma? felicitari pentru un admin care nu il meriti si mai si abuzezi de el , mai tii minte cand iti dadeai slap-uri pe skills sa treci nivelu ca nu stiai? bravo
Asa si 1. adminezi ca o cartita ruginita, 2. am spus ca nu ne intereseaza pe noi ca ai tu draci si am primit gag pentru chestia asta? aratami injuratura in chestia asta asta nici macar nu e un comentariu , oricum nu te mai bag in seama am observat ca esti doar un copil , asta e mai sunt si admin de astia .
1.
ai 18 ani cu un vocabular de 13 ani, te-am jignit? cartita ruginita macar stii ce inseamna ?:) daca cartita ruginita e injuratura atunci cum mai injurat tu pe server ce mai e ? oricum nam ce sa mai zic il astept pe fabregas SA IA MASURI LA UN ADMIN INCOMPETENT

Mai, baietash ai grija ca eu nu m-am luat detine eu doar ti-am facut o reclamatie si trebuia sa lasi pe owner sa decida dar nu sa te bagi tu nu vezi ca , comentezi la orice raspuns al meu ? stii ce inseamna asta? ca iti dau maxim si nu stii ce sa mai zici de asta comentezi intruna de FRICA nu de alcea tu nu te uiti la tine, eu nu m-am luat de tine ti-am facut o simpla reclamatie pentru ca tu ai ceva cu mine si am luat gag de 2 ori aiurea + injuratura
Iar, daca tu aveai peste 18 ani lasai owneru sa decida nu sa te bagi tu peste reclamatie si sa incepi sa zici si sa gasesti scuze, vino cu dovezi pana atunci poti sa nu mai postezi aici , eu asa inteleg printro reclamatie acum astept raspunsul ownerului, daca aveai peste 18 ani taceai din gura din prima si asteptai raspunsul , si daca nu te simteai vinovat tot asteptai dar tu te-ai simtit vinovat iti era frica si hai sa postez sa gasesc o scuza , bravo tie
Iar, daca tu aveai peste 18 ani lasai owneru sa decida nu sa te bagi tu peste reclamatie si sa incepi sa zici si sa gasesti scuze, vino cu dovezi pana atunci poti sa nu mai postezi aici , eu asa inteleg printro reclamatie acum astept raspunsul ownerului, daca aveai peste 18 ani taceai din gura din prima si asteptai raspunsul , si daca nu te simteai vinovat tot asteptai dar tu te-ai simtit vinovat iti era frica si hai sa postez sa gasesc o scuza , bravo tie

kufulete are dreptate, nu cred ca interesa pe cineva ca ai tu draci, sau chiar daca interesa eu sunt de parere ca nu e chiar asa de important pentru toti ca ia tu draci incat sa dai pe csay . gag-ul l-ai dat degeaba, el doar ti-a sugerat sa nu mai scrii orice tampenie pe csay ca pe unii ii deranjeaza sau chiar nu-i intereseaza, si asa si este.
am observat ca tot mai multi vorbiti pe tsay si csay..
am observat ca tot mai multi vorbiti pe tsay si csay..