• Nick : aLeXanDrA
• Admin/Player : [D*C]D3ad
• Ora & Data : ora 15:50 cam asa si data 2/8/2011
• Dovezi [Se accepta doar screenshot-uri ] : http://imageshack.us/photo/my-images/37/sdso.png/
• Scurta descriere : el nu intelege niciodata ca la butoane se da 60 min nu permanent...sau asa vrea sa dea el?eu chiar nu stiu.crede ca daca zice te rog nu fa reclamatie eu nu ii fac?el da la butoane permanent ca sa scape de pleyeri pe care are el ciuda....uitativa la poza
reclamatie [D*C]D3ad al 2-lea avertisment
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Alexandra e a 3 sau a 4 oara cand iti spunem nu mai face dublu post.Dati warn!!!
aLeXaNdRa se vede cui ii este ciuda...pt ori ce greseala faci reclamatie!!! la un moment dat nu o sa te mai bage nimeni in seama.....daca tot faci asa....ai facut o data am inteles...nu de 10 ori.....si apropo el a procedat ffcorect....daca zice o data de 2 ori de 5 ori so tot nu intelegi...nu ami stai de vb pt ban 60 direct permanent..1!!!!!!
ba iara minti excess?iara?si iara si iara?numa aia sti aia te-o invat mata si tactu sa minti asai?mergeai la magazin si ziceai datimi si mie 1 felie de salam ca tata si mama sunt in spital asai?tot asa ziceai asa ai fost invatat cred ca calculatorul l-ai primit de mila....
nu mai minti si joaca corect cand am omorat eu la butoane a?ai poza?auzi cica omor eu la butoane
nu mai minti si joaca corect cand am omorat eu la butoane a?ai poza?auzi cica omor eu la butoane