la mn nu merge asa gata i-am zis cv un cuvant despre raluka imi da crede ca eu sunt proasta?cand a facut deastea eu am facut direct reclamatie
shopane crezi ca ma joc de ieri cs?sa imi dai kick,ban si fuckoff cand vreau muschi tai?
reclamatie Shopan
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Apropo Alexandra cand cineva mi-a dat bann ca nu am respectat vreo regula nu mi-a dat niciodata unban!
Si cand am omorat din greseala in buy de fata cu el mi-a dat bann...deci nu mai comenta
Si cand am omorat din greseala in buy de fata cu el mi-a dat bann...deci nu mai comenta

Nu am facut print dar acest om Shopan daca este barbat poate sa recunoasca . 04.08 la ora 2 aproape pe surf statea in baza si vb cu nush cine si eu il omoram mi'a dat destroy , apoi am reintrat ban , iar apoi ma tinea numai in BIND pe motivul "Daca nu ma mai omori iti scot bindu " zicea ca "Fac ce vreau pe srv am donat deci fac ce vreau " Asa se face aici , donezi si iti bagi organul in el de joc si tai si spanzuri cum vrea melul tau
?

daca aveai ceva poze era perfect asa .....NirVaNaa scrie:Nu am facut print dar acest om Shopan daca este barbat poate sa recunoasca . 04.08 la ora 2 aproape pe surf statea in baza si vb cu nush cine si eu il omoram mi'a dat destroy , apoi am reintrat ban , iar apoi ma tinea numai in BIND pe motivul "Daca nu ma mai omori iti scot bindu " zicea ca "Fac ce vreau pe srv am donat deci fac ce vreau " Asa se face aici , donezi si iti bagi organul in el de joc si tai si spanzuri cum vrea melul tau?

- Berzerrk.
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: I'm not weird , I'm a limited edition !
Nu cred ca va lua Remove pentru ca doneaza.Azi m-am intalnit cu el pe server dar eu i-am zis direct,sa o ia mai incet ca io nu's presu lui.Si o incetat.
P.S:Fabre da unde sunt banii iai cheltuit pe bautura si *CENZURAT**e
P.S:Fabre da unde sunt banii iai cheltuit pe bautura si *CENZURAT**e

It's true, you are special.. but not quite as special as i am!

There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line

There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line
- de[Y]an
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Go hard .
nu ia donat lu fabre (Dar el asta ar face daca ar primi banii
)
P.S: Shopan isi face datoria bine doar ca e kam dur mai da si el cate un destroy si nirvana...ai intrat dupa ban asa ca avea tot dreptu sa`ti dea destroy asa ca inchide gura..

P.S: Shopan isi face datoria bine doar ca e kam dur mai da si el cate un destroy si nirvana...ai intrat dupa ban asa ca avea tot dreptu sa`ti dea destroy asa ca inchide gura..
Cine are addons de hns dev on foarte bun PM !!!

Pai de ce sa nu intru atata timp cat e dat fara motiv , doar pentru ca doneaza ? + ca mai intai a dat destroy aiurea si apoi banxDeyan scrie:nu ia donat lu fabre (Dar el asta ar face daca ar primi banii)
-
- Zeus
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Surf.TryAgain.Ro
- Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!