• Nick : aLeXanDrA
• Admin/Player :Shopan
• Ora & Data : 17:15 31.07.2011
• Dovezi [Se accepta doar screenshot-uri ] : http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 0000r.png/
• Scurta descriere :eu i-am zis limbi si el m-a tinut numa kick-uri tot-timpu pana a iesit din joc atunci ma puteam juca.Eu zic ca limbi nu e un limbaj...
inteleg ca a donat dar el face ce vrea pe acest server daca a donat?sau cum?
reclamatie Shopan
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Alexandra tu tot iai zis dai limbi si apoi limbi limbi si tot asa.
Daca dadea gag era deajuns dar nu kick kick si iar kick.
Daca dadea gag era deajuns dar nu kick kick si iar kick.
- de[Y]an
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Go hard .
deja crek e a 4-a reclamatie in care spun el a donat si nu cred ca va lua remove decat atunci knd va primi banii inapoi..
Cine are addons de hns dev on foarte bun PM !!!

Poi na daca el pe el il enerveaza trebuia doar gag sa iti dea nu kick kick etc.
adv parka Shopan o iubeste pe Raluka daca cnv ii da ban rpd comenteaza si ii da unban...cat timp doneaza...face ce vrea el?sau cum?a si normal ownerul cand vede banii rpd zi ce vrei si eu iti fac orice.Scz ca...dar asa este sa nu te superi pe mn ownere..
Uitate mai atent ca am facut reclamatieM@TRIX scrie:da dar ca Raluka a jucat nu ziceti ce pla mea vie frica de cacatu ala ( scz de limbaj dar am niste draci cand vad numele lu ala }
si raluka a jucat cu aim a si loat frag dupa blind deci
si shopan o apara
PS shopan momentan pro dak te indrepti se face contra

PS shopan momentan pro dak te indrepti se face contra
Ultima oară modificat 31 Iul 2011 21:33 de către [D*C]D3ad, modificat de 2 ori în total.
1.Nu mai fa dublu post ca iei warn.
2.Sunt
la o singura chestie....o protejeaza prea mult pe Raluka...fara supare, inteleg ca e iubirea vietii lui si chestii...dar de ex. cand cineva o injura si el e on ii da fuck off din prima nu gag...sau daca ii face ceva tot fuck off....la orice lucru despre ea fuck off..asa nu se face....pare rau shopane.... 
2.Sunt

- de[Y]an
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Go hard .

Cine are addons de hns dev on foarte bun PM !!!