Numele provocatului : oricine
Tema propusa : nush
Batalie intre avatare/semnaturi/logouri/etc. : Avatare
La cate voturi ne oprim : 6
Poze psd:

Creatia mea :

Moderatori: Moderator Global, Administrator, Designer
claritate mai realistica?SchiffEr scrie:Votul meu ii apartile lui aked , deoarece are o claritate mai relistica fata de ce-a a lui gaby .
De ce te bagi cu jabca in seama , te-a bagat cineva in seama ? Nu cred .. vezati de treba ta acolo si lasa astea .. ce incerci sa faci posturi sa protejezi sau sa-ti aperi prietenu(care i-ai dat votu pentru ca , il cunosteai ,) ?Karamel scrie:claritate mai realistica?SchiffEr scrie:Votul meu ii apartile lui aked , deoarece are o claritate mai relistica fata de ce-a a lui gaby .DOamne e prima data cand aud asa ceva
in primu rand aia era abia prima creatie a lui deyanSchiffEr scrie:De ce te bagi cu jabca in seama , te-a bagat cineva in seama ? Nu cred .. vezati de treba ta acolo si lasa astea .. ce incerci sa faci posturi sa protejezi sau sa-ti aperi prietenu(care i-ai dat votu pentru ca , il cunosteai ,) ?Karamel scrie:claritate mai realistica?SchiffEr scrie:Votul meu ii apartile lui aked , deoarece are o claritate mai relistica fata de ce-a a lui gaby .DOamne e prima data cand aud asa ceva
cum a fost la stark vs deyan ? ( in primu rand deyan nu`i creatie , a pus doar textul TRYAGAIN care il faci in paint ) , credeam si io ca admini de pe forum sunt si ei seriosi dar ma insel nustiu cum ai ajuns tu la rangu ala copile ) ..