reclamatie aleX ?
Moderatori: Moderator Global, Administrator
eTc ca sa te simti tu bine pt tine am no recoil pt ceilalti doar skill si citeste ce a zis aked , ms nu mai posta decat parerea celorlati admini , tu tiai exprimat opinia am inteles am no recoil chiar daca nu stiam am aflat ceva nou de la tine am aim la buton si acum no recoil mseG.|.eTc* scrie:u zici ca nu are pt ca tie preten mai musky are cum naiba nu te-ai prins doamneeeeee pana si u ma musky?

Astept si parerea colorlalti admini.
stiu ca nu mai sunt admin dar l-am verificat de n ori pe aleX si nu are nimic.. doar multa experienta mi-am pierdut ore uitandu-ma pe el sa vad ce are.. si da.. nu are nimic parerea mea si nu nu il cunosc.. nu-i sunt prieten..
Rulz , nu cunosc pe nimeni dp srv doar ma inteleg bine cu unii ...
Astept si alte pareri !
Astept si alte pareri !
-
- Membru
nu mai am admin si scuze ca ma bag dar... se vede clar pe fy snow frate cum rupeai peretele ala si nu iti sarea tinta in sus.. faza aia cu tragi de mouse in jos nu e adevarata.. ti se duce si tinta in jos automat.. hai sa fim seriosi si nu zic asta doar pt k is prieten cu eTc*.. lasa-ne pe noi cu gatherele tale... nu ne pasa dak joci gathere sau alte chestii... dak chiar ai asa mult skill de la gathere dc nu joci in continuare?? ia spune.. hai lasa-ne

InTeL iNsiDe, iDioT OutSidE

cine a zis ca nu mai joc gathere
dar nu gasesc non-stop si mai joc si aici pe srv
Astept si alte pareri

Astept si alte pareri

recunosti un codat ? daia am eu cod .... bine ma pt voi etc fnatic metz si tine am no recoil bft poti sami scoti si adminu si tot ca nu mai imi bat capu cu un copil pe nume eTc sal si bft cu srv cu admin ca eTc o sa ajungeti departe numa playeri sub 12 ani ca aia peste il domina pe el si au codkevlar scrie:pe demo se cam vede no-recoilu!!!
IMI PARE RAU!
Alex si eu am jucat gathere si mixuri si pe servere steam on cand aveam steam!
Lasa-ma cu povestile astea....
Nu fi lingau ca nu mere.
Eu recunosc un codat cand il vad...
4-5 ani de admin nu e nimica.
remove
puteti sa dati