reclamatie aleX ?

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

CedaN
Administrator
Administrator
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Da

[ Nickname player/admin reclamat ] : aLeX ?
[ Motivul reclamaţie ] :joaca cu No Recoil
[ Dovezi ] : demo
[ Alte precizări ] :deci vreau sa precizez ceva. indiferent ca ai steam sau non steam codurile de genu silent aim wall no recoil sunt functionale si pe steam :|...steamul a cazut total si e hackuit si el.aLeX? degeaba ai steam daca joci cu no recoil se vede clar in demo si chiar si alti playeri au observat chestia asta degeaba o negi.Lasand la o parte faptul ca joci cu cod vreau sa ma leg putin de faptul ca desi ai admin nu faci absolut nimica nici macar un vot nimica. il ai degeaba...Eu ti-am dat BAN pt ca joci cu acel cod nu pt ca nuti folosesti deloc adminul

aici am sa postez un demo facut in fy_snow vreau sa precizez ca stateam vreo 6 playeri spec si faceam demo :| va puteti uita la tinta lui la directia gloantelor pt ca gloantele merg fix in acelasi loc nu sare tinta deloc. Acest lucru semnifica ca ai No Recoil.

demo link: http://www.girlshare.ro/2431754.6
daca va uitati atent observati ca nu numai eu am ajuns sa deduc ca acest "admin" are no recoil dar mai zic odata uitativa la tinta si la directia gloantelor lui cand trage in continuu.

am facut inca doua demo-uri unul cand trage el iar altul cand trag eu sa vedeti diferenta.Cei care se pricep foarte bn isi dau seama foarte usor.Iarasi puteti vedea directia gloantelor lui alex si cum trag eu in demo

demo link: http://www.girlshare.ro/2431763.4 aici e demou cand trage aLeX ? in perete pt ca l-am pus eu sa vedeti ca gloantele merg in acelasi loc si tinta sare putin nu cum ar trebuii sa sara la ak47

demo link: http://www.girlshare.ro/2431767.8 mi-am facut si eu un demo cred ca are mai putin de 20 secunde doar sa vedeti diferenta intre mine si el cum trage el cu ak47 in continuu si nu ii sare tinta deloc . E o diferenta de la cer la pamant.

Rugaminte cei care stiu ce e ala no recoil sa-si spuna parerea!
Important uitativa si pe youtube sa vedeti ce e ala no recoil dar aleX nu are un no recoil asha performant sa se vada dar tot se vede ca foloseste hack.

Il rog pe AkeD sa ia o decizie favorabila...Reclamatia nu am facuto cu scopul de a-si pierde el adminul dar am facuto pt ca joaca necurat.
Imagine
aLeX
Membru
Membru

dragul meu eTc uite ce inseamna no recoil zimi daca seamana cu demoul meu [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=kuMRRp83 ... ure=fvwrel[/youtube]

si in demoul tau incearca sa tragi de mouse in jos cand tragi ca daca ti doar pe click la oricine se duce tinta asa si incearca cateva comenzi gen ex_interp 0.01 cl_dynamiccrosshair s.a..... dar nu te invat eu pe tine ca tu sti prea bine :))
am avut aim la buton acum am no recoil acum nu mai am no recoil am unu care nu e performant :)) ai de tine ba cred ca in viata ta nai jucat cs performant cu setarile originale :))
CedaN
Administrator
Administrator

ba omule nu mai incerca sa trisezi ai no recoil macar recunoaste nu ai no recoil deala ca sa se vada tare nustiu cum sati explic ai unul foarte bun cu care crezi ca poti trisa ...... ba in fy snow e neomenesc sa tragi cum ai tras u hai laso balta meriti sa fi banat si gata!!!!
Imagine
aLeX
Membru
Membru

pt tine e neomenesc sa joci cs la nivelu meu tu inca esti in faza de addbot si play .... joaca un gather daca sti ce e ala si daca il termini pe + eu ma las de cs pe bune :) spre deosebire de tine am multa experienta pe toate mapele cu toate armele ;) tu nah iei ak si tragi in disperare nu sti sa apesi un perete sau cv tactic bft :)
si pt no recoilu ala del tot lauzi se numeste skill :*
uitate la linkul care ti lam dat si in demo daca se duc gloantele la fel atunci iti dau dreptu sami zici ca trisez si ca altele
CedaN
Administrator
Administrator

ba aLexX ? mai lasama cu faze dinastea ca deja esti exagerat cu experienta ta si cu hartile hai sa vedm ce spun si altii nu te mai tot fisticii ca nu ai toata lumea care o jucat cu tn o zs ca ai.....ce dreq de experienta ai u ca ce ca ai steam si ai cod lasama ma frate....si io de ex por sami cumpar steam si joc cca tn cu no rec se vede bai in lincu care mi lai dat e un fel de no rec sunt mai multe mai bune mai rele sunt doar ca sa fraieresti adminii laso balta iti mai spun odata si nu mai da u lecti de viata ma ca nu tine daca esti asha expeimentat cati ani ai ma ? maturule.... si lasal u pe aked sa vada demourile si daca el decide ca nu ai No recoil ceea ce ma indoiesc da nooo.....atuncea eu nu o sa mai spun nimica...
Imagine
aLeX
Membru
Membru

ce te face pe tine sa crezi ca am no recoil nu inteleg esti primul admin pe vreun srv pe care joc care zice am am acest script .... daca zici ca am dala care nu e performant cauta tu si damil sa joc cu el sa vedem daca e la fel ... dabea ast sa vad ce zice aked ca deja tiai facut aliati contra mea ... dar degeaba ca tot te domin si cu steam si fara si cu admin si fara tot te domin :)) pt mn esti un mare 0 de acum pt ca ma tot ameninti cu ban cu remove si cu alte kkturi dastea nam no recoil nam niciun script decat defalult + 2 binduri de scroll up down n3p3 .
te rog numai posta lasal pe aked sa posteze !
CedaN
Administrator
Administrator

ba si io simt acelasi lucru pt tine un om de nimica care vrea sa duca o comunitate de nas in plus nu faci nimica si si daca aked o sa zica ca nu ai nimica desi ma indoiesc tot nimica o sa faci lasama ca deastia ca tn am cunoscut la tot pasul nam cod ca sunt steam oN ba baiatule baietel cum sati zic pe steam acuma poti juca cu orice si o sti asta asha ca nu mai vinde gogosi aicea...in plus habar nai de admin :| cum ai dat la 2 ban dintro comanda? inteligentule lasane ca au mai fost deastia ca tn pe server si or stat 2 sapt pana sor prins unii admini si peurma or zburat tragi prea bn ma si lasama ca joci nusiu ce neinformatule sa sti ca nu mi-am facut aliati impotriva ta ce crezi ca cersesc ma ca ma duc pe server si zic hai dai contra sa dea la asta ban ? te inseli ma am trecut de varsta aia.
Imagine
aLeX
Membru
Membru

bine tot de te domin , te rog numai posta lasal pe aked sa posteze :)
neuros801
Membru
Membru

Nu cred ca si-a facut aliante :) eTc*.Nu vreau sa ma bag dar tu cu Musky ai una...
Warn ! Nu ai admin nu ai voie sa vorbesti !
B3st Player pe sv ;)
Imagine

P0w3R eG.|.Th3 N3uR0s...Buhaha :D

Friki Friki :D Bumti Bumti ;) ->Imagine Imagine
fnatic.MSI StRrEtY
Membru
Membru

sa sti ca nu mam aliat cu etc dar se vede ca ai no recoil am mai vazut deastia ca tn si faza aia cand miai dat ban si la inca unu nu are cum sa dai la 2 si sa nuti dai seama hai sa fim seriosi
Imagine
aLeX
Membru
Membru

fnatic.MSI StRrEtY scrie:sa sti ca nu mam aliat cu etc dar se vede ca ai no recoil am mai vazut deastia ca tn si faza aia cand miai dat ban si la inca unu nu are cum sa dai la 2 si sa nuti dai seama hai sa fim seriosi
dute ba tu si etc pt mine sunteti 0
VA ROG NU MAI POSTATI ! lasatil pe aked sa raspunda sa dea si TC si gata daca zice ca am ceva eu numai joc pe comunitatea asta daca nu va rog sa ma lasati in pace.
musky9
Membru
Membru
CS Status: online

nu va mai tot certati aicea aked va decide ce si cum va fi
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
CS Status: I will frag you ;x

Toti admini sa isi dea cu parerea !
musky9
Membru
Membru
CS Status: online

nu are cod asa cred eu lam vazut cum joaca
CedaN
Administrator
Administrator

u zici ca nu are pt ca tie preten mai musky are cum naiba nu te-ai prins doamneeeeee pana si u ma musky?
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”