Reclamatie Alucard

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Yako
Membru
Membru

Nickname player/admin reclamat :Alucard
Motivul reclamaţie :eram pe mapa deathrun_arctic si sa dat vot si la vot a iesit mapa deathrun_perfect si eu eram sa omor tero si alucard a dat accept la schimbare mapa nu a lasat last. si cand sa shimbat mapa lam facut noob.
Dovezi (screen) : nu am apucat sa fac mi-a dat fuckoff si destoy si ban
Alte precizări :daca nu ma credeti intrbatii pe style si zaraki erau si ei pe srv
Ce ai vrea sa pateasca? :ce vreti.
(Newbie or noob is a slang term for a novice or newcomer)=(Noob inseamna incepator sau nouvenit)
Ultima oară modificat 26 Iul 2011 00:04 de către Yako, modificat 1 dată în total.
Yako ImagineNoobs

Imagine
Alucard
Membru
Membru

Yako scrie:Nickname player/admin reclamat :Alucard
Motivul reclamaţie :eram pe mapa deathrun_arctic si sa dat vot si la vot a iesit mapa deathrun_perfect si eu eram sa omor tero si alucard a dat accept la schimbare mapa nu a lasat last. si cand sa shimbat mapa lam facut noob.
Dovezi (screen) : nu am apucat sa fac mi-a dat fuckoff si destoy
Alte precizări :daca nu ma credeti intrbatii pe style si zaraki erau si ei pe srv
Ce ai vrea sa pateasca? :ce vreti.
Aloo tovarase,ai uitat de unde ai plecat se pare.
Pai pe cine faci tu noob ma ?
Ai noroc ca ai luat doar destroy,usurel cu vorbele aruncate asa,noob sau cum vrei tu sa mai zici, sa'i zici altcuiva,dar nu mie.
Usurel pe viitor drag tovaras,nu esti cu amicii tai din scara blocului si inca nu ti'am dat frau liber la glume.
Imagine
Imagine
Yako
Membru
Membru

alucard tu nu meriti "draga tovarase" admin. Tu doar pt ca te-a facut cineva noob trebuie sa reactionezi asa? Pai daca facem si eu asa dadeam 50 de destroyuri pe zi si iti mai zic o chestie cand trebuie sa dai acc la mapa noua se lasa last amice nu se schimba asa cand vrei tu pt ca unii pot sa fie aproape de fraguri... cum am fost eu. Hai te pup " draga tovarase"
Yako ImagineNoobs

Imagine
Alucard
Membru
Membru

Yako scrie:alucard tu nu meriti "draga tovarase" admin. Tu doar pt ca te-a facut cineva noob trebuie sa reactionezi asa? Pai daca facem si eu asa dadeam 50 de destroyuri pe zi si iti mai zic o chestie cand trebuie sa dai acc la mapa noua se lasa last amice nu se schimba asa cand vrei tu pt ca unii pot sa fie aproape de fraguri... cum am fost eu. Hai te pup " draga tovarase"
Te'ai ars cu mine,o seara placuta drag tovaras :*
Yako
Membru
Membru

Traduce-mi propozitia "Te-ai ars cu mine"te rog tovarase.
Yako ImagineNoobs

Imagine
Alucard
Membru
Membru

Yako scrie:Traduce-mi propozitia "Te-ai ars cu mine"te rog tovarase.
O sa tin la tine mai mult ca oricand,o sa te pup cand vei intra pe server,o sa te respect,nu o sa te fac noob.
p.s Fabregas,j@cki astept raspuns de la voi domnilor.
Fabr3gas

Bai,ne facem de rusine,pentru ca tia zis noob tu trebuie sa ii dai fuckoff,destroy? Te'am iertat de prea multe ori alucard dar vad ca ti se urca la cap si vei lua remove.

:closed:
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”