i-am dat destroy pt ca:
1) a cazut de mai multe ori in diferite runde si nu sa aruncat
2) dupa ce am strigat toti admini ca nu este voie free el cerea free la tero
3) mai sta si afk mult din cand in cand
bha copile nu mai minti ca te si injur 1 singura data am cazut si nu mam aruncat la care mi sa dat slay . era mapa noua si deaia am cerut free nu au zis admini ca nu e voie free si afk cand am stat bha . ma faci sa te si injur .
faceti frate ceva cu copilu asta la toti copii dati admin ca mai mult de 13 ani nu are
AU fost si OWnerii de fata si nu i-a zis nimik si in plus am fost si eu...SI ai avut norok la faza aia ca te ARdeam eu mai RAU...DEci eu zik sa incetezi ca te faci de ras.
crytek ma ardeai mai rau? bha nebunule si tu ai lasat free si pt ce ma ardeai tu mai rau ?? am avut noroc auzi smecher mai sunteti voi ma sa mor eu nu dau owneri fuck off si destroy si dati voi cu helper si administrator. si sa sti ca am si o poza in care faceai reclama la alt sv .
VREI BANI ? BANII NO SA CADA DEGEABA DIN CER VREI RESPECT INVATA SA RESPECTI SA OFERI VREI PRIETENI, INVATA SA VORBESTI SINCER TRE SA MERITI TOT CE AI ,SA CASTIGI ,NU SA CERI
exact Dante i-am dat destroy pt ca am zis si eu si cry si fabr3gas ca nu este voie free dar el nu a inteles si cerea free la tero si pe deasupra cadea si nu se arunca...
Frate la faza aia in care am facut reclama am avut BInd pe taste..si mi-am dat si gag pana am rezolvat problema..si chiar azi mi-am reinstalat cs ca nu se mai putea...era sa iau destroy pe cs din cauza asta..norok ca e kevlar de treaba si e cumsecade si m-a ajutat.