Reclamatie Alucard

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Alexandra.
Membru
Membru

Pentru inceput,din cate vad nu e prima reclamatie facuta lui alucard,deci e clar ca acest "admin" are cateva probleme la..ala de sus.
Acum sa incepem.
Nickname player/admin reclamat :Alucard
Motivul reclamaţie :Mi`a zis cu 5 minute inaitne,daca nu te potolesti zbori,motivul pentru acest citat nu`mai el il stie,dupa care era capcana de pe artic cu tepi aia care ies din pamant.Am omorat un prieten si am zis:"ti-a intrat in aia rau in *CENZURAT*:-s."
Dovezi (screen) : http://imageshack.us/photo/my-images/192/unporc.jpg/
Alte precizări :Tin sa precizez ca de cand a intrat el,a inceput agitatia,vreo 3 destroy`uri si numai figuri pe server.Toata lumea stie ca sunt de treaba si nu am nimic cu nimeni.A da mi-am adus aminte,a zis la un momendat:domnule(nu mai stiu numele):daca ii zici lu' alexandra ca o iubesti si nu mai poti fara ea iti dau unban[zise aluna sau cum ii zic astia].si eu am zis dispari,adica ca eu sunt panarama lor?.Dupa aceea a zis daca nu te potolesti zbori
Ce ai vrea sa pateasca? :Vad ca nu e prima reclamatie,parerea mea
:pro: remove :pro:

EDIT:poi ce pot spune,am itnrat pe server i`am zis ca sa se uite la reclamatii si ce sa vezi
Daca o data mai injuri o sa regreti ziua in care te`ai nascut,3 secunde dupa acea DESTROY !
Ultima oară modificat 12 Iul 2011 13:34 de către Alexandra., modificat 1 dată în total.
DanTE
Membru
Membru

Eu te cred are vreu 10 reclamati si scapa de fiecare data si mei mi dat fuckoff
Eu sunt

:pro: Remove poate alti nu sunt
1 Post=Done
5 Post=Done
10 Post=Done
25 Post=Done
50 Post=Done
100 Post=Done
150 Post=Done
200 Post=Done
300 Post=Done
400 Post=Done
500 Post=Done
750 Post=Done
1000 Post=Undone
1500 Post=Undone

PLECAT.
DoN^CaTa
Membru
Membru

:contra: remove
~Alexandra u doar ce ai inceput sa joci pe dr.tryagain.ro si vrei si admin vrei sai dai jos si pe admini actuali...nu asa se face ca nou player...laso mai moale daca vrei sati faci prieteni...;)
Alucard
Membru
Membru

Observ ca nu mai exista respect fata de admini,eu cand am venit in aceasta comunitate nu ziceam nici 'da-te mai incolo" unui admin,il respectam pentru gradul lui si pentru ceea ce facea pentru comunitate respectiv pentru serverul in cauza.
In schimb voi nici nu stiti ce'i ala admin,nu va intereseaza,nu respectati gradele,pai cand am zis liniste pe server,fara injuraturi si alte prostii,tu ai tacut.In caz contrar destroy si ban.Iti zic si aici,ciocul mic pe server cat sunt eu on,dupa poti face ce vrei sa te urci in capul carui admin doresti tu,dar cat sunt eu pe server esti ingeras.
Dante,pe tine am folosit destroy si fuckoff si alte comenzi din exact acelasi motiv ca aceasta fiinta,perturbarea linistii de pe server.
Tine minte,tu si toti ceilalti; Eu nu am folosit niciodata de cand sunt admin o comanda fara vreun motiv exact.
Va pupa Alucard :*
Servus.
p.s astept si ceilalti admini dupa server,care se aflau in timpul incidentului acolo,sa'si dea cu parerea asa ca fapt divers.
DanTE
Membru
Membru

Nenea cand dai fuckoff zi si motivu nu dai asa cand vrei u da.
1 Post=Done
5 Post=Done
10 Post=Done
25 Post=Done
50 Post=Done
100 Post=Done
150 Post=Done
200 Post=Done
300 Post=Done
400 Post=Done
500 Post=Done
750 Post=Done
1000 Post=Undone
1500 Post=Undone

PLECAT.
Alexandra.
Membru
Membru

vai de mama mea,ce matur se da el pe forum si ce face pe nevinovatu,si pe server numai figuri,nu vrei sa spui si dc am primit destroy,dc ii zici lu ala:daca ii zici lu alexandra ca nu mai poti fara ea iti dau unban,dc imi zici:daca mai injuri o sa regreti ziua in care te`ai nascut?,esti cam figurant baietas,si tu,nu am zis ca vreau sa dau admini jos,dar acest admin chiar a intrecut masura si nu sunt singura care crede asta.
snk.
Membru
Membru

fabre... calmeaza turma...
Proaspat Revenit :)

Imagine
Alucard
Membru
Membru

Alexandra. scrie:vai de mama mea,ce matur se da el pe forum si ce face pe nevinovatu,si pe server numai figuri,nu vrei sa spui si dc am primit destroy,dc ii zici lu ala:daca ii zici lu alexandra ca nu mai poti fara ea iti dau unban,dc imi zici:daca mai injuri o sa regreti ziua in care te`ai nascut?,esti cam figurant baietas,si tu,nu am zis ca vreau sa dau admini jos,dar acest admin chiar a intrecut masura si nu sunt singura care crede asta.
Domnisoara,deci tu chiar ai ajuns sa ma stresezi putin,tine minte,daca zici tu ca is figurant si ma dau matur,sa vezi ce maturitate iti arat pe server.Cred ca inca nu ai ajuns sa'l cunosti cat de cat pe "fraieru'" de Alucard.
Nu mai mai obosesc sa dau reply la o pitipoanca cu studii superioare si la acolitii acesteia,ne auzim pe server duduie.
snk.
Membru
Membru

iar incepi cu duduie? :))

Imagine
Alexandra.
Membru
Membru

Haha pitipoanca?
In primu rand sunt rockerita,dar adevaru e ca tu esti cocalar.Ma rog nu ma mai obosesc cu tine degeaba,sa vina cineva cu grad mai mare si sa decda ce meriti.
A da,si tu darkone,nu te baga nimeni in seama si mai faci si tu posturi pe unde gasesti? /:)
Robert
Membru
Membru

:contra:

alexandra tu ai grija, vad ca ai mult tupeu in tine.. ar trebui sa renunti la el ca nu o sa te ajute
Imagine
snk.
Membru
Membru

alex...dra ai grija ma "DUDUIE" asa sa intamplat si acel kiss(nu stiu daca il sti dar ma rog) si a iesit rau cu el pe forum si pe server asa ca.... termina circu asta

a si... alu nu are cum sa iti dea destroy +fuckk off degeaba trebuie sa faci tu cv

eu nu lam vazut niciodata pe alucard ca da destroy sau ban pe degeaba...

Te pup :*

Imagine
DanTE
Membru
Membru

Pai nai fost pe srv daia mie mia dat un fuckoff asa ca a vrut muschi lui
Mie personal nu mie frica de el omul nu poate glumi pe srv cati da el parerea cu un destroy.
1 Post=Done
5 Post=Done
10 Post=Done
25 Post=Done
50 Post=Done
100 Post=Done
150 Post=Done
200 Post=Done
300 Post=Done
400 Post=Done
500 Post=Done
750 Post=Done
1000 Post=Undone
1500 Post=Undone

PLECAT.
Robert
Membru
Membru

DanTE scrie:Pai nai fost pe srv daia mie mia dat un fuckoff asa ca a vrut muschi lui
Mie personal nu mie frica de el omul nu poate glumi pe srv cati da el parerea cu un destroy.

pai normal, cand il iei tu sau altcineva e pe degeaba ^^
Imagine
DanTE
Membru
Membru

Fabre e decizea ta.
1 Post=Done
5 Post=Done
10 Post=Done
25 Post=Done
50 Post=Done
100 Post=Done