Nickname player/admin reclamat: X-FIRE
Motivul reclamaţie: MAI JOS
Dovezi (screen): http://imageshack.us/photo/my-images/864/unledrtt.png/
Alte precizări: NAM
Ce ai vrea sa pateasca?: AVERTISMENT
LOL nici chiar asa
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Ma CaTa , sti ceva .. ma doar fix in *CENZURAT* de tine sid e parerea ta , sa ti-o zic pe romaneste , daca nu ai observat si tu serverul nu era in regula , adica nu puteam trece unul prin celalalt si eram nervos din cauza asta si nu am putut sa ma abtin .
Only the strongest survive!

- LoW//~GaNG$Ta~
- Membru

cum dreq sa faci reclamatie pt asa cv cand X-FIRE ii cel mai bun admin(dupa Alucard) 

X-FIRE serveru era in regula nu mai minti.Acolo ma injurai pe mn ca am dat flash si ai murit.Nam nimic personal cu tn dar nu trebuia sa procedezi asa.Si io am murit de atatea ori din cauza la altii si nam injurat pa nimeni miam vazut de trb mea mai ales ca u esti si admin.
Low u nu esti admin deci nu te baga
X-FIre isi mai pierde si el cateodata vorbelel si eu mai injurs na mai scpa dar asa pentru o injuratura trb sa facem reclamatie
X-FIre isi mai pierde si el cateodata vorbelel si eu mai injurs na mai scpa dar asa pentru o injuratura trb sa facem reclamatie
1 Post=Done
5 Post=Done
10 Post=Done
25 Post=Done
50 Post=Done
100 Post=Done
150 Post=Done
200 Post=Done
300 Post=Done
400 Post=Done
500 Post=Done
750 Post=Done
1000 Post=Undone
1500 Post=Undone
PLECAT.
5 Post=Done
10 Post=Done
25 Post=Done
50 Post=Done
100 Post=Done
150 Post=Done
200 Post=Done
300 Post=Done
400 Post=Done
500 Post=Done
750 Post=Done
1000 Post=Undone
1500 Post=Undone
PLECAT.
aolo
) batut in cap esti ma
dute ma la oi ca la capre mai am dastia ca tine , sti ceva ... nu am pofta de cearta cu tine si ma doar in cot de ce zici tu , nu te-am injurat p tn
daca te injuram iti ziceam pe chatul adminilor si gata;).
dute ma la oi ca la capre mai am dastia ca tine , sti ceva ... nu am pofta de cearta cu tine si ma doar in cot de ce zici tu , nu te-am injurat p tn
Only the strongest survive!

Probabil a fost o scapare de'a lui foc,CaTa este posibil sa nu iti fi zis tie,nu'i nimic acum,na sa nu se mai repete.
Dati mana. ^^
Dati mana. ^^
asta e , cand te enervezi iti scapa mana pe y si scri ce ai in minte ... se mai intampla ..
Concluzie: ce zice alucard ( dati mana )
Concluzie: ce zice alucard ( dati mana )
~~ StaRk. , respecta serverul dr/dr2.tryagain.ro ~~
~~ StaRk. , respecta comunitatea TryAgain ~~
_

_

~~ StaRk. , respecta comunitatea TryAgain ~~
_

_

as zice un Remove iar tine bine...
>> Bah voi ce admini ce santeti..."dati mana" lui x-fire treuиia sasi dea mana cand a facut cererea de admin..!
>>Adminul - exemplu pentru ceilanti jucatori... si ce sa zica jucatorii cad il vad pe asta dand gag la cei care inоura si acum el singur injura in asa fel
>>Foculetz viziteaza psihiatrului el te va ajuta sa te tii in miini.
>> bafta voi toti!
>> Bah voi ce admini ce santeti..."dati mana" lui x-fire treuиia sasi dea mana cand a facut cererea de admin..!
>>Adminul - exemplu pentru ceilanti jucatori... si ce sa zica jucatorii cad il vad pe asta dand gag la cei care inоura si acum el singur injura in asa fel
>>Foculetz viziteaza psihiatrului el te va ajuta sa te tii in miini.
>> bafta voi toti!
"Nu uita diferenta dintre realitate si joc "
-
Fabr3gas
Asa limbaj nu permit pe server... daca aveti nervi injurativa prin casa, nu pe server!
X-FIRE a primit down!

X-FIRE a primit down!