admin

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
E.v.L # Dulc3
Membru
Membru

Nume server: E.v.L # Dulc3
Nume Forum : E.v.L # Dulc3
Steam: On/Off : b3non
Varsta:`17
Link Gametracker:---

dc NU mai am admin ?? am dat 4euro lui crappy degeaba ??

ORICUM intrati ljtop cj top sa vedeti voi ce server aveti !!

Le-ati scos adminiele la totii ..admini buni -ncv,cutzat.w0ow,etc inclusiv MIE care am dat 4 euro in fiecare luna!!

VREAU ADMINU INAPOI !!!!!:@:@:@:@:@ :pro:
Crappy
Membru
Membru

prea increzut esti , vii asa dintr'o data si arunci cu acuze , nici nu stii defapt ce s'a intamplat , am avut 3 servere timp de 5-7 zile OFF-LINE , au fost cazute pentru ca s'au facut lucrari la dedicat , am pierdut si adminii , asa ca daca ai fi fost atent si ai fi citit la anunturi sa vezi ca toti adminii sa dea PM cu nume , parola si grad pentru a li se pune adminul inapoi , nu esti in masura sa judeci ce facem noi si de ce facem , chiar daca am fi scos adminele cuiva nu ai dreptul sa vorbesti asa , a da , si apropo , 4 euro pe luna ? sau o singura data ? ai platit o singura data si ti'am lasat adminul 2 luni , ai promis ca vei mai dona inca 4 euro , a trecut de atunci "HO HO HO" si niciun semn de viata , ba mai mult , cand te'am vazut pe server , am intrat sa iti zic sa intri pe mess sa avem o discutie , te'ai facut ca ploua , deci gura "MICA" , sa nu te aud ca vrei admin !!!
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Olix
Membru
Membru

>>Srry ca ma bag dar aici,Crappy,c'am are dreptate cu tot.
>>Asa ca te rog nu te mai baga tu cu gura mare.
>>fii atent cu anunturile ce le face Crappy :) ,apoi daca ai dreptate deschizi gura.
>>Asa ca gura mica X(
OlixImagine ImagineCrappy
Crappy ImagineOlix
OlixImagineCrappy
ImagineComunitatea TryAgain este tot timpul vesela
Imagine
EkToP^
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu
CS Status: God bless you !

Sa-ti spun ceva ;)..tu adminu il aveai scos demult dinainte sa pice serverele ;)

Tu admin inapoi nu pupi :-q

:closed:
Save the Planet,KILL Yourself !
Y!M : ektop_tryagain
Skype : ektop94 sau ektop_94 (preferabil id-ul care are ca o avatar o poza cu wiz khalifa fumand un trabuc sau prefacandu-se :)) )
Steam: ektop94
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”