Reclamatie red

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Tiran.
Membru
Membru

La numai 12 minute dupa ultima reclamatie am primit o comanda (de la red) nu stiu care este dar cand vreau sa intru pe orice srv imi apare. http://imageshack.us/photo/my-images/834/unledoy.png/.

Motivul ? Nici eu nu il stiu.
musky9
Membru
Membru
Detinator Steam: Da
CS Status: online

ai primit amx_timeout
dragondefoc
Membru
Membru

am spus dc scrie reclamatie red cand eu nu team dat nici un timeout sper k intelegi acum sau nusti sa citesti ?
Ultima oară modificat 16 Mai 2011 10:21 de către dragondefoc, modificat 1 dată în total.
Tiran.
Membru
Membru

Cand jucam atunci pe srv eram noi doi, Oana si inca un jucator...nu cred ca da oana timeout asa aiurea deci ramai tu...o rog pe oana cu ocazia asta sa de-a un raspuns is sa confirme daca a dat sau nu timeout:)
dragondefoc
Membru
Membru

mah nu mai o inplica u pe oana in treaba nostra si chiar daca teasi fi dat timeout o meritai pe buna dreptate sau faci tote astea k sami scota adminu esti in stare sa inplici si o fata in treaba nostra nu ??? nu vine sa cred nuti face griji k o sa raman si fara admin daca doresti asa de mult sa raman fara admin sa sti k nu plang eu dar sa fim seriosi acum nu mai injurat pe sv si mai teai pus si numele meu k sa para k eu team zis dar daca nuti dai seama eram pe sv si ti sa schimbat nicku in(1)red k alfel nu puteai sa intri
Tiran.
Membru
Membru

Eu nu am nici o treaba cu oana, nu vreau sa o implic dar am spus cum era situatia pe srv cand am luat timeout.

Eu pe srv joc DOAR cu numele KiD*Tiran.^cL.

La felul tau nepasator de a admina, nu cred ca sunt singura victima, deci cred ca au fost si alti playeri ca mine care s-au enervat si probabil te-au injurat.

DA! Vreau sa ramai fara admin pentru modul in care m-ai injurat pe forum.

Si vad ca te cam dai singur de gol :), "chiar daca teasi fi dat timeout o meritai pe buna dreptate" hotarastete :))

" :contra: " tau de la cerere e inutil, acum ca nu mai ai contul vechi pe forum desi nu cred ca l-ar fi luat cnv in consideratie.

O rugaminte am la tine... Scrie cat de cat mai corect gramatical!
red
Membru
Membru

tiran da eu team dat timeout pentru k esti un nemrnic ordinar esti multumit acum ?
RED
Nikki
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu

red scrie:tiran da eu team dat timeout pentru k esti un nemrnic ordinar esti multumit acum ?
ai dreptate dak il vad pe server numai in destroy si timeout il tin "uraaaaaaaaaaaaaa" =)))
DACA ti-am fost vreo data de ajutor, multumeste-mi cu +1 rep...

Imagine
Crisasu
Membru
Membru

red codat votez pentru :pro: :D ca-i codat
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
Detinator Steam: Da
CS Status: I will frag you ;x

Crisaru termina !
Red are remove !