La numai 12 minute dupa ultima reclamatie am primit o comanda (de la red) nu stiu care este dar cand vreau sa intru pe orice srv imi apare. http://imageshack.us/photo/my-images/834/unledoy.png/.
Motivul ? Nici eu nu il stiu.
Reclamatie red
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- dragondefoc
- Membru
am spus dc scrie reclamatie red cand eu nu team dat nici un timeout sper k intelegi acum sau nusti sa citesti ?
Ultima oară modificat 16 Mai 2011 10:21 de către dragondefoc, modificat 1 dată în total.
- dragondefoc
- Membru
mah nu mai o inplica u pe oana in treaba nostra si chiar daca teasi fi dat timeout o meritai pe buna dreptate sau faci tote astea k sami scota adminu esti in stare sa inplici si o fata in treaba nostra nu ??? nu vine sa cred nuti face griji k o sa raman si fara admin daca doresti asa de mult sa raman fara admin sa sti k nu plang eu dar sa fim seriosi acum nu mai injurat pe sv si mai teai pus si numele meu k sa para k eu team zis dar daca nuti dai seama eram pe sv si ti sa schimbat nicku in(1)red k alfel nu puteai sa intri
Eu nu am nici o treaba cu oana, nu vreau sa o implic dar am spus cum era situatia pe srv cand am luat timeout.
Eu pe srv joc DOAR cu numele KiD*Tiran.^cL.
La felul tau nepasator de a admina, nu cred ca sunt singura victima, deci cred ca au fost si alti playeri ca mine care s-au enervat si probabil te-au injurat.
DA! Vreau sa ramai fara admin pentru modul in care m-ai injurat pe forum.
Si vad ca te cam dai singur de gol
, "chiar daca teasi fi dat timeout o meritai pe buna dreptate" hotarastete 
"
" tau de la cerere e inutil, acum ca nu mai ai contul vechi pe forum desi nu cred ca l-ar fi luat cnv in consideratie.
O rugaminte am la tine... Scrie cat de cat mai corect gramatical!
Eu pe srv joc DOAR cu numele KiD*Tiran.^cL.
La felul tau nepasator de a admina, nu cred ca sunt singura victima, deci cred ca au fost si alti playeri ca mine care s-au enervat si probabil te-au injurat.
DA! Vreau sa ramai fara admin pentru modul in care m-ai injurat pe forum.
Si vad ca te cam dai singur de gol

"

O rugaminte am la tine... Scrie cat de cat mai corect gramatical!
red codat votez pentru
ca-i codat