Reclamatie red

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Tiran.
Membru
Membru

[ Nickname player/admin reclamat ] : Admin red
[ Motivul reclamaţie ] :Cum am spus si la unban...primesc ban si destroy fara ss/demo, fara spectator, fara nimic, doar ca asa crede el ca am "cod".
[ Dovezi ] : http://imageshack.us/photo/my-images/53 ... 000dc.png/
[ Alte precizări ] :Vreau sa primeasca macar un avertisment.

Si o rugaminte pentru staff: pe viitor ar trebui sa fiti mai atenti cand puneti un admin :D

LE: Am uitat sa specific ca am primit blind, l-am rugat sa il scoata iar apoi am jucat normal pana am luat ban si destroy..... Vad ca nu e prima data cand primeste reclamatie...
red
Membru
Membru

Imagine
asta e o mica dovada in care el ma injura desigur aici este dupa ce iam dat destroy k ma injurat si iar a intrat si ma injurat de mm si io il f...... in gura de jegos retardat inputit k imi bag pl in gura lui nu merita de cat destroy si ban pe nume si ban pe ip ma dracuie el pe mn de mm il f... in gura de jeg codat si ne spalat chit k raman fara admin si fara rang sa se duca draq cu reclamatia lui cu tot dupa ce e vinovat tot el cu gura mare avea un scor de 45 8 sau 9 si cica nu e codat il f... in gat si cu sigurata o sa raman fara admin si fara rang dar cand il prind cu prima ocazie pe sv ban desigur daca o sa mai am admin pana atunci si sa o s... de retardat penal :*

imi cer scz pentru cuvintele urate dupa forum :*
Ultima oară modificat 14 Mai 2011 11:35 de către red, modificat 1 dată în total.
RED
Tiran.
Membru
Membru

Nu stiu cati ani ai dar prefer sa nu ma cobor la nivelul tau...

Nu stiu ce ai avut in gand cand ai intrat pe awp_garden (eram pe fy_snow cand am luat ban) ai trimis un mesaj si l-ai pus pe forum (lasand la o parte injuraturile de copil).

Ori stai prost cu vederea ori tocmai te-ai dat de gol cu mesajul ala care se vede ca e de la tine.

Iar in legatura cu fragurile...oamenii mai stiu sa joace si cs red nu numai mario...asa ca lasate de cs daca nu stii si vezi poate iti gasesti un job (daca ai varsta desi ma insel).

Moderatorii au de gand sa ia niste masuri ?
baca
Membru
Membru

NU se da destroy pentru injuraturi! Se da intai GAG apoi daca da retry ban 120 min ,apoi daca intra iar un fuckoff..:|
Ar trebui sa primesti un avertisment macar red.Ai citit cumva regulamentu?
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
red
Membru
Membru

tiran nu te cobori la nivelu meu nu ?dar pe sv ce faceai mah? vb frumos numai pe forum nu da pe sv zici k esti dala dupa strazi cu injuraturile ori cum esti un jeg penal numi vine sa cred cat poti sa minti ca nu ai injurat nai macar bunu simnt sa recunosti a si baca nuti face griji k nu am citit regulamentu k lam citit dar cand cineva te injura nu cred k mai ti cont uiti de regulament in timpul ala ;) aaa tiran chiar esti amuzant tu teai schimbat numele in al meu si ti sa pus numele(1)red :)) =)) k nimeni nu poate sa intre cu adminu meu decat eu si ti sa schimbat numele k eram si eu pe sv
RED
Tiran.
Membru
Membru

Red acum sincer esti penibil.
red
Membru
Membru

penibil e tactu ***** draq dute in *** de *** inputit si sa o **** din partea casei

Edit Fabr3gas: Invata sa vorbesti frumos! WARN!
RED
baca
Membru
Membru

red sar putea sa zbori de pe tryagain cu limbajul asta. :)
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
pRo;x
Membru
Membru

baca scrie:red sar putea sa zbori de pe tryagain cu limbajul asta. :)

idem baca.

meriti ban pe forum si remove pe server la ce limbaj vulgar ai.
red
Membru
Membru

si sami dea baca sa iei la *CENZURAT* de jeg inputit sa o *CENZURAT* cu mata si cu tactu
RED
baca
Membru
Membru

ba jeg de copil o sa fii banat credema aici nu mai ai ce cauta:)
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
pRo;x
Membru
Membru

red.. mai bine stai in banca ta..

da 100% vezi zbura din comunitate.
Tiran.
Membru
Membru

Pe langa injuraturile alea red, mai stii si cv inteligent ?...ai cv in capsorul ala ?
baca
Membru
Membru

in afara de prostie ce sa aibA?
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
Tiran.
Membru
Membru

E buna si aia...macar nu e capu gol :))