Fabr3gas cand ai timp pune'l tu sau cauta tu un plugin bun eu am incercat dar nu mere imediat voi crapa aici asa nervi mi-am facut,ori pluginurile sunt proaste ori addonsu nu accepta pluginul.
It's true, you are special.. but not quite as special as i am!
There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line
J@cki scrie:Fabr3gas cand ai timp pune'l tu sau cauta tu un plugin bun eu am incercat dar nu mere imediat voi crapa aici asa nervi mi-am facut,ori pluginurile sunt proaste ori addonsu nu accepta pluginul.
, ce plugin ma ? ce addons ? iar ai baut ceva ? ala e un models care trebuie pus in models si GATA! ... duamne ...
J@cki scrie:Fabr3gas cand ai timp pune'l tu sau cauta tu un plugin bun eu am incercat dar nu mere imediat voi crapa aici asa nervi mi-am facut,ori pluginurile sunt proaste ori addonsu nu accepta pluginul.
, ce plugin ma ? ce addons ? iar ai baut ceva ? ala e un models care trebuie pus in models si GATA! ... duamne ...
Nu n-am baut dar daca il bagi pur si simplu la models nu mere.
It's true, you are special.. but not quite as special as i am!
There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line
Nu n-am baut dar daca il bagi pur si simplu la models nu mere.
J@cki are dreptate da erroare
DACA ti-am fost vreo data de ajutor, multumeste-mi cu +1 rep...