Uploadati joomla dezarhivata pe serverul dumneavoastra cu un client ftp. Daca aveti nevoie sa va recomand eu unul free, FileZilla este foarte bun.

Dupa ce ati facut toate acestea, va trebui sa creati o baza de date la domeniul dumneavoastra, conectandu-va la cPanel. In principiu, pentru a va conecta la cPanel, puteti accesa www.domeniu.com/cpanel si vi se va cere un user si o parola. Dupa ce va conectati, cautati MySQL Database si acolo puteti crea o noua baza de date cu user si parola.
PASUL 1
Intrati pe pagina dumneavoastra web si veti vedea ca instalarea incepe. Primul pas va fi selectarea limbii.
PASUL 2
Pasul urmator este verificarea anumitor versiuni software aflate pe server si este important ca toate optiunile din partea de sus sa fie cu DA ( verde ), in caz contrar contactati furnizorul serviciilor de gazduire.
PASUL 3
Pasul urmator este dedicat citirii licentei si termenilor de utilizare. Este recomandat sa o cititi, dupa cum prea bine stiti si voi.
PASUL 4
La tipul bazei de date selectati MySQL, numele serverului trebuie sa il puneti localhost, iar dupa aceea trebuie sa introduceti parola si userul de la baza de date pe care le-ati creat mai devreme.
PASUL 5
Acest pas se refera la configurarea FTP, insa este un pas de care puteti trece fara probleme.
PASUL 6
Alegerea datelor specifice pentru website, inclusiv userul si parola pentru SuperUser. Aveti grija sa nu le uitati, deoarece va trebui sa reluati procesul pe care tocmai l-ati parcurs.
Nu uitati sa stergeti folderul installation dupa ce ati facut instalarea joomla.
Pentru a intra in meniul administratorului va trebui sa apelati www.site.com/administrator !