CreativeMonkeyz - RObotzi - www.creativemonkeyz.ro
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Portia saptamanala de amuzament o veti gasi pe http://www.creativemonkeyz.ro . Cei de la CreativeMonkeyz difuzeaza saptamanal cate un episod nou din popularul serial RObotzi . Pana acum s'au realizat 14 episoade , chiar ieri seara s'a distribuit cel mai nou episod , episodul 12 ( BOMBA ) . Vizionare placuta
. --- /// http://www.creativemonkeyz.ro \\\ ---

- Berzerrk.
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: I'm not weird , I'm a limited edition !
Acest lucru este ca si un parteneriat cu creativemonkeyz?Sa inteleg si eu.
It's true, you are special.. but not quite as special as i am!

There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line

nu neaparat , oricum , echipa lor merita tot succesul pentru tot ce fac , deci mi se pare ok sa pun link'ulJ@cki scrie:Acest lucru este ca si un parteneriat cu creativemonkeyz?Sa inteleg si eu.

nu e parteneriat , e o intelgere cu cei de la creativemonkeyz.ro , ce parteneriat crezi ca poate fi cand ei au zeci/sute de mii de vizitatori zilnic ? forget it!baca scrie:pff pare ca parteneriat daca e anunt global

asta spuneam , nu e parteneriat .baca scrie:si ei au pus vreun link ceva spre comunitatea noastra?

- Berzerrk.
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- CS Status: I'm not weird , I'm a limited edition !
Da..ar fii dar lor ce le iese?La ei sunt peste 20.000 de vizitatori zilnic,deci...Nu stiu vedem ce iese.AkeD scrie:Sunt foarte tariMa uit la fiecare episod
Dar daca am scoate un parteneriat
Ar fii super
It's true, you are special.. but not quite as special as i am!

-
- Fost Administrator
- CS Status: I will frag you ;x
Asta e ideeaJ@cki scrie:Da..ar fii dar lor ce le iese?La ei sunt peste 20.000 de vizitatori zilnic,deci...Nu stiu vedem ce iese.AkeD scrie:Sunt foarte tariMa uit la fiecare episod
Ar fii super

-
- Membru
J@cki scrie:Da..ar fii dar lor ce le iese?La ei sunt peste 20.000 de vizitatori zilnic,deci...Nu stiu vedem ce iese.AkeD scrie:Sunt foarte tariMa uit la fiecare episod
Ar fii super
recordul intr-o zi a fost de 290.000 vizitatori ... in medie zilnic au intre 100.000-200.000 vizitatori unici zilnic.
iar , lordcronos , ti-am editat postarea ... data viitoare abtine'te ... nu te'a intrebat nimeni nimic si nu ti'am cerut sa'ti dai cu parerea ...