Reclamatie LordCronos

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Invizibile
Membru
Membru

Lord kiar nu stiu cine esti si nici nu°mi pasa si sa nu ma faci tu pe mine copil de 13'14 ani ca nu ti'am jignit . Ce pot sa zic botyk . Nu prea stiu ce sa cred , nam ce zice . pare rau.
Oricum eu tot nu cred ca are coade .Punct
Imagine
grizzLY
Membru
Membru

da sustin ce a zis baca botik asta ii un mincinos si nu stie sa fie admin :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: LordCrono :contra: :contra: :contra: :contra: :contra: :contra: :contra: :contra: :contra: Botik nu meriti nicic contra dar totusi :contra: :contra: :contra: :contra: :contra:
Imagine
BoTyK ;x
Membru
Membru

Thoamne.. Aked e serverul tau .. faci ce vrei ..;)
BoTyK ;x

CommuniTy TryAgain.Ro !

SuRF.TryAgain.Ro !

BoTyKuLeTz ;x

Surf.TryAgain.ro ---> Guarder !
BoTyK ;x
Membru
Membru

Nu vezi aked k am si martori ? :| ce mai vrei.. e decizia ta ... faci ce vrei .. eu ti`am zis urmareste`ma ... bagati owner pe alt nick .. ;) dar fi atent.. dak ma vezi cu aim k imi sare tinta si iau 10 dintr`un glont.. baneazama forum+server.. atunci recunosc k am jucat codat care nu se va intampla .. + LordCronos nu ma intimidezi .. :) eu nu joc codat la 19 ani .. stai k imi iau steam :) sa vedem .. iti dau 2 hs.. imi dai ban ? Motiv ? Am steam but :)
BoTyK ;x

CommuniTy TryAgain.Ro !

SuRF.TryAgain.Ro !

BoTyKuLeTz ;x

grizzLY
Membru
Membru

Si io am Steam omule dar Steamu nu ii no-recoil cum credeti voi asa ca Steamu nu ii cfg stai linistit
Imagine
LordCronos
Membru
Membru

BoTyK ;x scrie:Nu vezi aked k am si martori ? :| ce mai vrei.. e decizia ta ... faci ce vrei .. eu ti`am zis urmareste`ma ... bagati owner pe alt nick .. ;) dar fi atent.. dak ma vezi cu aim k imi sare tinta si iau 10 dintr`un glont.. baneazama forum+server.. atunci recunosc k am jucat codat care nu se va intampla .. + LordCronos nu ma intimidezi .. :) eu nu joc codat la 19 ani .. stai k imi iau steam :) sa vedem .. iti dau 2 hs.. imi dai ban ? Motiv ? Am steam but :)
Vorbeste frumos, "but". Tu habar n-ai CS fara cod.

Martori? Aduc si eu 10 prieteni cu 5 posturi sa tina cu mine si aia sunt martori. ;)

Asa ca scuteste-ma. Esti un nesimtit.
Imagine
Invizibile
Membru
Membru

1.Lord nu tin la botyk dar asta e adevaru .) asa ca lasa°ma cu 10 prieteni de ai tai deci te rog frumos . aked . astept un raspuns de la tine. botyk nare cod . unban
grizzly meriti warn de la aked pt prea multe contra si pro . .aked T.C .
Imagine
LordCronos
Membru
Membru

Invizibile scrie:1.Lord nu tin la botyk dar asta e adevaru .) asa ca lasa°ma cu 10 prieteni de ai tai deci te rog frumos . aked . astept un raspuns de la tine. botyk nare cod . unban
Iti dau eu raspunsul: Ban-ul ramane pentru ca martorii nu se compara cu niste dovezi :).
Imagine
BoTyK ;x
Membru
Membru

LordCronos scrie:
Invizibile scrie:1.Lord nu tin la botyk dar asta e adevaru .) asa ca lasa°ma cu 10 prieteni de ai tai deci te rog frumos . aked . astept un raspuns de la tine. botyk nare cod . unban
Iti dau eu raspunsul: Ban-ul ramane pentru ca martorii nu se compara cu niste dovezi :)

Dute ma frate k toti sunt pro cu mine contra cu tine k esti artagos + ca nu esti owner sa dai raspunsul final .. AkeD si cu Keo.. chiar k dak Keo ar vedea .. ti`ar da downgrade :) k e bun prieten cu mine .. sa vezi te tin numai in fuckoff + ban ;)
BoTyK ;x

CommuniTy TryAgain.Ro !

SuRF.TryAgain.Ro !

BoTyKuLeTz ;x

LordCronos
Membru
Membru

BoTyK ;x scrie:
LordCronos scrie:
Iti dau eu raspunsul: Ban-ul ramane pentru ca martorii nu se compara cu niste dovezi :)

Dute ma frate k toti sunt pro cu mine contra cu tine k esti artagos + ca nu esti owner sa dai raspunsul final .. AkeD si cu Keo.. chiar k dak Keo ar vedea .. ti`ar da downgrade :) k e bun prieten cu mine .. sa vezi te tin numai in fuckoff + ban ;)
=))))))))) Ma abtin. Aked inchide topicu'. :)
Imagine
BoTyK ;x
Membru
Membru

Corect !!
Aked inchide t.c.

si raspunsul tau !
BoTyK ;x

CommuniTy TryAgain.Ro !

SuRF.TryAgain.Ro !

BoTyKuLeTz ;x

AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
Detinator Steam: Da
CS Status: I will frag you ;x

BoTyK din poza care a pus-o lord cronos spune asta: Ti-a facut ss (poze) si tu imediat ai iesit.
:closed:
Aveti liber de la mine sa da-ti ce vrei pe el .
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”