Reclamatie LeNNNNy

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Godlike
Membru
Membru

Nickul meu :Godlike
Nickul acuzatului :LeNNNNy
Motivul acuzatiei :Am luat ban fiindca el credea k am dev .. !

Data si ora cand s-a intamplat conflictul :11.04.2011
Descriere :Jucam pe sv si era si spoock si am sarit 251 cj si zice adminul LeNNNy bafta, zic eu de ce ?.. si imi dadu destroy ...

*Dovada :Imagine
Martori:Spoock ;o

RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT !!

Dacă ai greşit, plăteşti! Nu se acordă o a doua şansă!
Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit.[:))]

Imagine
LeNNNy
Membru
Membru

ba tu chiar esti noob , ai dev ! .
Godlike
Membru
Membru

Aveam developer daca abia dadeam 251 cj =)) ? si tu dadeai 263 266 =)) !Are un limbaj urat,Spoock ala juca cu dev =) Full dev tot ce vrei .. Da destroy cand ii vine ..
EkToP Iti sugerez sa te uiti in Log-uri! O sa ramai impresionat !:)^^

Imagine
SlipKNoT
Membru
Membru

LOL cum sa aiba ma LeNNNy dev ? :) cu dev dai si 295+ CJ ,Godlike era foarte posibil sa ai dev ca tu nu prea le ai bie asa rau cu HNS si sa dai tu 250+ CJ :).Team prins si eu cu dev si tiam zis sal scoti atunci pe Longroad.sa scapi de destroy sterge din CSTRIKE fisierul config.cfg
LeNNNy
Membru
Membru

ba eu nu i-am dat destroy pt ca a dat 251 ;) sarea ca lumea si nu ii aparea statusu ;) deci dev.
LordCronos
Membru
Membru

LeNNNy scrie:ba eu nu i-am dat destroy pt ca a dat 251 ;) sarea ca lumea si nu ii aparea statusu ;) deci dev.
Dovada? Screenshot? Demo?

Scuze ca ma bag.
Imagine
Godlike
Membru
Membru

frate =) deci omg , eu am avut atunci dev eu nu prea joc fara dev dar knd ai zis tu slipknot sa nu mai joc n-am mai jucat asta tot zicea k am dev sar si nu arata status dar macar dadeam 270 + daca aveam. si in + vorbesti cum vrei tu Spooks ala are Developer n-ai treaba cu el.. Dai destroy knd te apuca !
Tot copil de 12 ani ramai ! BafTa ! Dar tot zic sa se uite ektop in log-uri .. Si ve-ti vedea cat de fidel e LeNNY ;-S marele jucator de hnS ;> care nu joaca nicioadata cu dev=]!Baftaa

Imagine
SlipKNoT
Membru
Membru

Spoock nu are ma dev lam vazut cand a dat 270 cu 295+ pre si pe ncv pe mai multi iam vazut ca dau 270+ fara dev.Daca intrai tu pe un sv de pro dadeau toti 270+ CJ, lam vazut pe unul slipkNoT ca dadea 275 CJ
Spoock
Membru
Membru

Slipknot mersi ca si tu incerci sai convingi pe astia ca nu am dev dar ce poti sa le zici eu dau 260+cu pre 295 si lennny eram de fata cand iai dat destroy si abia a dat 245 ala de la LIME eu intru pe hud_Draw 0 si arata stats mai bine dar daca esti pe hud_Draw 1 de la 250 in sus iti arata stats
Asca ca LeNNNy iai dat destroy degeaba
Intradevar si eu lam prin pe Godlike cu strafe script dar iam zis sa il scoata nul sai dau destroy fuckoff sau ban finca e tovarasul nostru asa ca intrai roagal sal scoate (developer strafe script) nu sari cu destroy ban fuckoff
atat am avut de zis
baca
Membru
Membru

scz ca ma bag da odata ce este interzis dev/strafe script /kzh/script pre etc cei prinsi trebuie banati permanent! nu strica un destroy sa ii lecuiasca deci lenny a facut bine!
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
Godlike
Membru
Membru

Spoock deci nu am jucat pe hns tryagain niciodata cu Strafe script , dEcat odata cu developer dar dupa l-am scos.Si nu-mi arata status k nu prea joc fara dev dar pe sv ala fac o exceptie odata ce mi s-a spus..Dar tu tot dev-er ma faci !Si trb sa fi prea bun sa dai 275 cj no dev ceea ce nu e in aptitudinile lui LeNNy..Daca ar da asa fara dev ,cu dev ar da 300 cj ! so Las-o balta oricum LeNNNy ia-tzi control pe sv ! Atat am avut de spus ;)

Imagine
SlipKNoT
Membru
Membru

Godlike aratami tu ma atunci cand a dat LeNNNy 275+ CJ dev off sa o vad si pasta :)
Spoock
Membru
Membru

godlike in .... mea tot tu ma faci dever cand team prins cu kzh, zi ms ca decat team atentionat si nu team fu..t un ban sua destroy si tot eu is dev-er nu las ca vezi tu cand dai de mine
EkToP^
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu
CS Status: God bless you !

:closed: dovezi lipsa
Save the Planet,KILL Yourself !
Y!M : ektop_tryagain
Skype : ektop94 sau ektop_94 (preferabil id-ul care are ca o avatar o poza cu wiz khalifa fumand un trabuc sau prefacandu-se :)) )
Steam: ektop94
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”