Reclamatie Bula

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Khex
Membru
Membru

Am inceput sa iau ziua si destroyu , frumos !

Nick-ul tau: Khex
Nick-ul adminului/playerului: Bula
Motivul: Destroy degeaba (pe skills unu a omorat tero , si dupa ce a omorat tero l-a facut pe altu tero care era langa mine si l-am omorat si mi-a dat mie destroy)
Dovada: Imagine

Edit1: am pus o poza gresita prima oara
Edit2: Continuare --->

Am reintrat pe server si ii zic de ca da destroy degeaba si incepe sa ma ia la p*la , deci dupa ce ca greseste se mai trage si de sirete cu mine , mi-a dat un kick si am zis sa nu il mai bag in seama , trec 10 sec si incepe " MAI COMENTEZI MA " si cum eu sunt invatat sa mi-se rupa "insert organ here" am inceput sa il injur , si am mai luat un destroy :D

E frumos , ieri am luat 1 degeaba , azi 2 , maine poate iau 3 ! <:-P

Imagine
Imagine
Imagine
skT^TRANSLUCENT
Membru
Membru
Cunostinte CS: Bune
Detinator Steam: Nu
CS Status: stau

Ma khex tu deja intreci orice masura. Adica dupa ce te intreb daca te-ai calmat tu iara incepi sa ma faci inapt si ca tu nu vorbesti frumos doar cu admini buni. Credema de cate ori te prind ca ma mai jicnesti de 2 ori iti dau destroy . INTRECI ORICE MASURA si jicnesti nu numa admini ci si playeri.
file:///C:/Cs%20modificat/Counter-Strike%201.6/Counter-Strike%201.6/cstrike/khex1.bmp

file:///C:/Cs%20modificat/Counter-Strike%201.6/Counter-Strike%201.6/cstrike/khex.bmp

file:///C:/Cs%20modificat/Counter-Strike%201.6/Counter-Strike%201.6/cstrike/khex2.bmp
Khex
Membru
Membru

1. Te bate forumul si orice tine de internet
2. Eu cand am intrat nu te-am injurat te-am intrebat "De ce mi-ai dat destroy degeaba" si tu ai inceput ca de ce comentez si ca de ce pnm ... si credema ca eu nu las orice putza ca tine sa comenteze in fata mea , nu ma intereseaza pe mine ca ai admin platit din abonamentu lu maicata !
3. Eu ma calmasem am zis sa nu-mi pun capu cu tine ca-mi omor neuroni degeaba (si asa multi sunt prajiti) si tu inca continuai "MAI COMENTEZI MAI COMENTEZI" , mai mai du-te in organu micatii ca am si eu o limita la suferinte dastea de "OWNER PE BANI" :)
Imagine
Imagine
skT^TRANSLUCENT
Membru
Membru

Ma..serios zic vorbeste frumos ca altfel zbori de tot de pe sv credema.. ca de aia nu mai pot eu de o persoana ca tine, oricum vin altele 2 in locul tau, sasa serverul e populat.
Khex
Membru
Membru

E populat de admini buni ca tine :*
Imagine
Imagine
skT^TRANSLUCENT
Membru
Membru