Reclamatie De la Mercuryall pt Intreaga Comunitate

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
SpeakLess
Membru
Membru

Sunt Mercuryall....Vreau sa stiu si eu...de la bogdan:
1.Cine a avut grija mai mai de serverul de DR mai mult ca mine
2.Cine e cel mai des ONline pe server mai mult ca mine
3.Intreaba si tu playerii pe cine prefera ca admin ,nu pe toti inaptii care stau degeaba pe sv si nu dau vote la 4-5 minute
atat am avut de spus...astept pareri pro/contra!
madalin98
Membru
Membru

Cred ca Mercuryall merita adminu inapoi...a fost foarte de trb...dupa parerea mea.......dar va las pe voi sa decideti..si nu cred ca merita remove...pt ca era cel mai activ dintre admini..:)
SpeakLess
Membru
Membru

Altii au admine degeaba...fara sa doneze....stiu ca o sa par un cretin la faza asta...dar spun adevarul...Unii dintre admini nu cunosc nici 5 comenzi de pe sv...Eu cunosteam toate comenzile...cine era on mai mereu pe sv sa schimbe mapele sau sa aiba grija de el...Bula?/Fkingfake?/etc. de cate ori am donat eu...si nu mi s-a spus macar o data..."Luna urmatoare numai donezi...ai donat destul" sau ceva de genul...numai eu donam din toti admini...sunt sigur de asta...asta e....asa se duce sv de rapa...cand eram eu online era full sv...cand era bula sau altcineva...jucau singuri pe arctic...
skT^TRANSLUCENT
Membru
Membru
Cunostinte CS: Bune
Detinator Steam: Nu
CS Status: stau

SpeakLess eu cred ca exagerezi in legatura cu Bula.... . Eu sunt contra ca mercuryall sa ia adminul inapoi pentru ca are prea multe impresii in cap si in plus faptul ca schimba mapa din 3 in 3 minute nu e o obtiune. Atat am avut de spus :contra: :contra:
Ultima oară modificat 01 Apr 2013 19:43 de către skT^TRANSLUCENT, modificat 1 dată în total.
SpeakLess
Membru
Membru

Exagerez....cum spui tu...dar...arata-mi si mie un admin...care poate umple sv doar intrand pe sv...;)sau....sa faca in asa fel incat totul sa fie in pace pe sv...
skT^TRANSLUCENT
Membru
Membru
Cunostinte CS: Bune
CS Status: stau

Pai daca 1 player cere o mapa si inca 3 alta mapa si ina 2 alta nu ai cum sa-i impaci pe toti... asta e clar. Si lui Bula cred ca de asta i e greu faptul ca toti cer mape diferite... si nu poti da la vot 10 mape... .
SpeakLess
Membru
Membru

dar nu vorbeam de bula aici....nu schimba subiectul...aia a fost doar o parere de-a mea....Poti sa o comentezi cat vrei....Mersi oricum de Coment
Kta99Anarchy
Membru
Membru
Cunostinte CS: Foarte Bune
CS Status: Busy

madalin98 scrie:Cred ca Mercuryall merita adminu inapoi...a fost foarte de trb...dupa parerea mea.......dar va las pe voi sa decideti..si nu cred ca merita remove...pt ca era cel mai activ dintre admini..:)
=))) Alt comment mai frumos nu puteai sa bagi speakles?
Daca baga-i mape. te comportai frumos cu player-ii si altele , asta nu inseamna ca esti cel mai bun admin.Pur si simplu aceasta era datoria ta fata de server deoarece nu ai luat admin pe ochi frumosi.
Ai gresit . esti sanctionat. Nu trebuie sa-ti exprimi frustrarile asa/aici :-j

Poate vei nega ca nu esti tu madalin98 , dar cum explici asta :
-topic creat pe data de 01 Apr 2013 18:10
-madalin98: member din 01 Apr 2013 18:21
-comment facut de madalin98 pe data de 01 Apr 2013 18:29

Si nu inteleg..de ce il iei pe skt la impins vagoane? A fost parerea lui precum si aceasta este a mea. Taci si suporta.
:contra:
Apropo un admin nu sufera ;)
Come back to reality!

Imagine
Zizou.-
Membru
Membru
Detinator Steam: Da

Bun . Daca mai bagat in asta .
Eu nu donez fratele meu ?
Acuma astept sa imi vina banutii sai dau lu bogdan , iam promis cai donez si luna asta ...
Eu am donat frate pentru admin ...

Si da , sunt de acord cu tine mercur , tot timpul erai pe server , aveai grija de el ....

:pro: Sa-l primesti inapoi !
Imagine╚Zizou╝

1% *___*
██ 20% *___*
███ 40% *___*
████ 60% *___*
█████ 80% *___*
██████ 100% *__*

╔═══════╗
llıllı fkingfake(: ıllıll
╚══════
═╝

Campionii am fost ,campionii vom fi pana vom murii, Steaua Bucuresti !
Imagine
bogdan.
Membru
Membru
CS Status: Surf.TryAgain.Ro

Nici nu imi bat capu! ;)
:closed:
.
Imagine
ImagineImagineImagine
Imagine