Momentan? Nu ati mai dat un meci de foarte mult timp, clanul e in scadere mareRobert scrie:momentan nu 'da-m'
Chat !
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- Sany.
- Membru

- Cunostinte CS: Foarte Bune
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Mihai Eminescu, ai uitat de el?!
Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi şi nouă toate
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece.
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece
Tu rămâi la toate rece.
- Sany.
- Membru

- Cunostinte CS: Foarte Bune
- CS Status: Mihai Eminescu, ai uitat de el?!
Am fost si eu in clanul asta sa sti, mai va gaseam cate un clan ceva, dar acum PIXRobert scrie:asa, si de ce te priveste asta pe tine ?
Vreme trece, vreme vine,
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece
Tu rămâi la toate rece.
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece
Tu rămâi la toate rece.
- V-am salutat...faceti ce vreti cu clanul, va intelegeti care cum il preia daca vrea vre-unu ... Antrenament anuntat de 2zile si suntem 4 insi pe srv... + ratatul de dodel care nu ne lasa in pace, m-am saturat de prostul asta..intra mereu si se baga in seama . V-am salutat ! Daca vreti tinem legatura pe privat, dar de data asta ies definitiv !
*** ruN_ out !:*

-
DoDeL
- Membru

- Cunostinte CS: Excelente
- CS Status: ON
Da nici nu m-ati anuntat nimica.Am intrat pe sv sa ma joc n-ati zis nik de antre sau ceva..la si 30 aveam antrenament cu AnDrEy pt cupa 2vs2. + Ca scrie in regulamentu serverului ce clan are prioritate..Ce faceati voi nu era antrenament..ruN_ scrie:- V-am salutat...faceti ce vreti cu clanul, va intelegeti care cum il preia daca vrea vre-unu ... Antrenament anuntat de 2zile si suntem 4 insi pe srv... + ratatul de dodel care nu ne lasa in pace, m-am saturat de prostul asta..intra mereu si se baga in seama . V-am salutat ! Daca vreti tinem legatura pe privat, dar de data asta ies definitiv !
SPER SA FACEM DIN COMUNITATEA ASTA UNA DE SUCCES DAR PANA ATUNCI AVEM DE PARCURS UN DRUM GREU
DAR NU NE VOM DA BATUTI NICIODATA!

frate am uitat complet
, ma puetu da afara din clan, faza e ca azi a fost ziua mea si am avut prieteni la mine si am uitat complet si de antre si de invatat si m-am apucat de invatat iar cum am intrat si mi-am amintit 
Steam:nExT11211
Messenger:valentin_napolitana
Tu chiar ca esti culmea . Cam prea multe pretenti ai . Puteai sa dai si u un mesaj pe steam lui ruN_ daca mai facem si pe ce server . Dar u nu . Astepti invitati speciale .
AgP cum a putut sa intrebe daca facem ceva la ora 18? In fine
ruN_ mai vrei sa te ocupi de clan sau il lasi pe man altuia ? Daca nu te mai ocupi sa spuna care vrea sa preia clanu daca nu am sa-l scot ..
AgP cum a putut sa intrebe daca facem ceva la ora 18? In fine
ruN_ mai vrei sa te ocupi de clan sau il lasi pe man altuia ? Daca nu te mai ocupi sa spuna care vrea sa preia clanu daca nu am sa-l scot ..
eu nu mai stiu daca v-am anuntat sau daca am uitat. probabil ca da.
marti, 5 februarie, e ziua lui unchiu'meu. dar noi le sarbatorim sambata si duminica pt ca atunci e libera lumea... si ne-am adunat la el la ora 17. antrenamentul a fost la 18
daca ar fi fost ieri, sambata, as fi putut veni la orice ora ...
razvanel, din moment ce a fost anuntat, puteai intra si tu...
daca a fost ziua lui hnz, hai sa zicem. ca na ... acuma e o singura data pe an
eu imi cer scuze ca n-am putut ajunge dar daca asa mi-a fost programul..
in momentul asta, am fi cam asa: eu,htv,razvanel,hnz,agp,slavic,run... eu zic ca e bine.
run, eu zic sa treci si peste momentul asta. da, stiu, au fost prea multe faze... si eu m-am saturat. dar eu am incredere ca noi astia 7 chiar am putea face treaba daca am pune un antrenament intr-o zi libera pentru toti si daca am reusi sa facem intr-o zi treaba
dodel, puteai intreba. + ca nu prea ai ce antrenamentu' vietii sa faci la 2vs2 tu cu andrey... o data au fost si cei din tf on pe server si atunci stateai tu... ma rog.
hai sa trecem peste asta, sa fim cat mai seriosi si sa incepem treaba... sper sa fiti de aceeasi parere cu mine
marti, 5 februarie, e ziua lui unchiu'meu. dar noi le sarbatorim sambata si duminica pt ca atunci e libera lumea... si ne-am adunat la el la ora 17. antrenamentul a fost la 18
razvanel, din moment ce a fost anuntat, puteai intra si tu...
daca a fost ziua lui hnz, hai sa zicem. ca na ... acuma e o singura data pe an
eu imi cer scuze ca n-am putut ajunge dar daca asa mi-a fost programul..
in momentul asta, am fi cam asa: eu,htv,razvanel,hnz,agp,slavic,run... eu zic ca e bine.
run, eu zic sa treci si peste momentul asta. da, stiu, au fost prea multe faze... si eu m-am saturat. dar eu am incredere ca noi astia 7 chiar am putea face treaba daca am pune un antrenament intr-o zi libera pentru toti si daca am reusi sa facem intr-o zi treaba
dodel, puteai intreba. + ca nu prea ai ce antrenamentu' vietii sa faci la 2vs2 tu cu andrey... o data au fost si cei din tf on pe server si atunci stateai tu... ma rog.
hai sa trecem peste asta, sa fim cat mai seriosi si sa incepem treaba... sper sa fiti de aceeasi parere cu mine

- Da ma esti nebun...fix cand ne-am strans si noi dupa 2 luni pe server..atunci a intrat el si avea antrenament 2vs2
)) Si intr-o jumatate de ora si mai si dadea mesaje pe chat "Time left :18 minutes"
)))) Sufera si el ,lasa-l ca e mic .
- Eu v-am zis...nu ma mai ocup, am incercat inca odata sa ma ocup si nu a iesit nimic, poate nu stiu eu sa va tin in mana si sa va coordonez.. De tine stiam Robert, tu ai anuntat .
- Daca vrea cineva sa se ocupe si sa preia initiativa il astept cu mare placere, eu raman doar player .
- Eu v-am zis...nu ma mai ocup, am incercat inca odata sa ma ocup si nu a iesit nimic, poate nu stiu eu sa va tin in mana si sa va coordonez.. De tine stiam Robert, tu ai anuntat .
- Daca vrea cineva sa se ocupe si sa preia initiativa il astept cu mare placere, eu raman doar player .

dupa atata perioada de inactivitate, iti dai seama ca o rupere d-astea de leneveala a venit dintr-o data si nu ne-am mobilizat bine ... cred ca a 2-a reunire va decurge bine. ramai la conducere pana atunci. daca nici aia nu va merge bine, mai vedemruN_ scrie:- Da ma esti nebun...fix cand ne-am strans si noi dupa 2 luni pe server..atunci a intrat el si avea antrenament 2vs2)) Si intr-o jumatate de ora si mai si dadea mesaje pe chat "Time left :18 minutes"
)))) Sufera si el ,lasa-l ca e mic .