Creatii Vechi(Cand eram profesionist)

Ultima ta creatie in Photoshop este ? Vrem sa o vedem si noi si sa iti spunem cat de mult apreciem munca ta .

Moderatori: Moderator Global, Administrator, Designer

Berzerrk.
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Da
CS Status: I'm not weird , I'm a limited edition !

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Sper ca va place :D
It's true, you are special.. but not quite as special as i am!

Imagine

There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line
VaD_SuNetE
Membru
Membru

ooooo super reusite gj omule
ImagineImagine
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
CS Status: I will frag you ;x

Cand eram profesionist eram fala ps`ului ..Faceam ziua numa semnaturi ... :))
Faine :D
baca
Membru
Membru

faine ;) da nu toate :))
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
Fabr3gas

faine toate:X bravo jackiana:*
Quit.?
Membru
Membru

Sunt Prea Tari....Se Stie !!!!!...
Imagine
Just Play Dr.TryAgain.Ro And Respect The Rulles ...
Chuby
Membru
Membru

Sincer arata interesant toate. Dar chestia e ca nu ai facut mare lucru la ele:

- rendere
- text (font...)
- border
- contrast/hue/brightness
Cam atat..

Nu o zic in nume de rau, dar daca astea sunt creatii care le faceai cand erai profesionist..... :D :D

Incearca sa faci ceva de la 0. Nu 2 rendere,contrast si un text. :>
Imagine
Berzerrk.
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: I'm not weird , I'm a limited edition !

Iti dau un psd?sa vezi ca nu e doar un render,text,border si contrast? :-j
It's true, you are special.. but not quite as special as i am!

Imagine

There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line
Chuby
Membru
Membru

A pardon. Si brushes.
Imagine
baca
Membru
Membru

maestro are multe pe langa render..oricum pot fi facute si dupa tutoriale..
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
Chuby
Membru
Membru

baca scrie:maestro are multe pe langa render..oricum pot fi facute si dupa tutoriale..
Deci eu o creatie dinaia iti fac in 5 minute relaxat. Si iti arat unii care fac la fel de creatii si nu sunt profesionisti.

J@cki: Nu zic ca nu sunt frumoase creatiile, dar titlul tau e putin cam interesant caci contine cuvantul "profesionist", ceea ce e comic si tot odata penal. Ceea ce ai facut tu nu e deloc greu, si nu cred ca un profesionist face asa ceva (pierdere de timp). Stii care sunt profesionistii in photoshop? Cauta si tu niste tutoriale pe site-urile alea din top in google (tutorialephotoshop etc.) si uite-te cum lucreaza aia. Aia se pot numi profesionisti, si chiar si asa mai au si ei de invatat ca sa devina mai buni.

Eu nu ma numesc profesionist, ma numesc cel mult amator, dar sincer, si fara sa incerc sa fiu penal sau ceva iti spun ca creatiile ce le-ai facut tu nu reprezinta mana unui profesionist in photoshop. Sunt unele creatii in care se contrazice textul cu imaginea etc...
Imagine
strawhat
Membru
Membru

imi plac pozele cu ichigo .. foarte reusite ... tine-o tot asa
strawhat^ NoRules
Imagine
LordCronos
Membru
Membru

Profesionist? :)))))) Sa nu exageram J@cki.

2 saptamani de photoshop si face oricine la fel. :P
Imagine
SasukeKun
Membru
Membru

nu va mai dati buni are cele mai bune semnaturi de pe forum aici ...si credetima in 2 saptamani nu conteaza cate creatii si tutoriale a-ti face nu faceti creatie asa :

Imagine

Imagine

si cand a zis in titlu "pe vremea cand eram profesionist" era clar ca este o ironie si ca nu se considera profesionist...se referea la vremurile in care facea zi de zi photoshop ...nu sunt doar 2-3 resurse aruncate acolo sunt foarte bine puse/organizate ;)

p.s: la text esti cam varza :) si adaugale man si tu border :) maestro zice ca ai border dar nu prea ai foloseste borderu in toate lucrarile e o chestie geniala de estetica ..incadreaza poza
Chuby
Membru
Membru

SasukeKun scrie:nu va mai dati buni are cele mai bune semnaturi de pe forum aici ...si credetima in 2 saptamani nu conteaza cate creatii si tutoriale a-ti face nu faceti creatie asa :

Imagine

Imagine

si cand a zis in titlu "pe vremea cand eram profesionist" era clar ca este o ironie si ca nu se considera profesionist...se referea la vremurile in care facea zi de zi photoshop ...nu sunt doar 2-3 resurse aruncate acolo sunt foarte bine puse/organizate ;)

p.s: la text esti cam varza :) si adaugale man si tu border :) maestro zice ca ai border dar nu prea ai foloseste borderu in toate lucrarile e o chestie geniala de estetica ..incadreaza poza
Ma. Tu te crezi Gigi Pantof. Daca stau 30 minute iti fac o lucrare dinaia ma, fara tutorial. Tu te crezi prea bun, si am impresia ca iti pleaca gura pe langa corp. Ai grija! :| Nu caut sa ma cert ca deocamdata sunt prieten cu toti pe aici, dar vi tu nou si te dai mare... Am inteles, te pricepi la Photoshop si am vazut, dar nu mai sustine tu ca in 2 saptamani nu iti fac o lucrare dinaia. Sper ca ne-am inteles, nu te mai lega de posturile mele sau ceva ca iese destul de urat. Hai te rog sa fie totul frumos si pasnic. Te dai prea mare si in fata lui baca, si a mai multor persoane si ma cam enervezi. Deci sper ca ne intelegem. Bun. Atat am avut sa iti spun, deci scuteste-ma de inteligenta ta artificiala. :| :-h
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Creatii”