Reclamatie Padr3

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
FURYLEET
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Da
CS Status: 1337

Nick-ul tau: FURY
Nick-ul adminului/playerului: Padr3
Motivul: Am primit timp de 20 de minute acuzatii nefondate din partea acestui admin, cum ca am wall sau aim. I-am explicat fiecare faza cand el m-a acuzat de cod si a incetat un timp , apoi s-a pus spectator, a vazut ca nu am nimic si revenit la joc, fac cateva fraguri si imi spune ca sigur am eu ceva, apoi ii dau cap de la el din baza cand el era afk, statea pe loc pur si simplu, imi dau respawn in baza si apoi scrie "pa" si mi-a dat ban. Am sa postez dovada banului mai jos.
Dovada: Imagine

Stii ce nu inteleg Padr3 ? De ce nu ai utilizat nici macar o comanda pentru a vedea daca chiar am cod, de ce nu mi-ai dat macar blind sau nu ai facut niste poze sau ceva ... de ce nu te-ai pus spect si nu ai facut demo ? Alti admini mi-au facut demo, mi-au dat blind si au spus ca sunt curat si ai venit tu sa ma banezi cu niste acuzatii irelevante.

Fac aceasta reclamatie deoarece nu suport sa fiu neindreptatit, nu ma joc surf, joc doar ocazional cu niste amici care probabil i-ai vazut pe server, multi dintre ei sunt si in top, cum ar fi danut, cecek, bb, zanner, raven. O seara placuta si astept demo.
Padr3
Membru
Membru

Ma Fury deci prima oara te-am lasat ai zis ca nai cod te-am crezut
A 2 oara mam pus in Baza la mine si am inceput sa stau sa ast un ct ca sa il omor
Tu erai tot la fel la tne in Baza si ast tot ca mne
Si peste 1 min ma trezesc cu un HS prin perete deci asta e cam imposibila sa imi dai hs prin perete cu awp.....
Si ti-am dat ban pe wall

Si vezi ca nu erai la mine in Baza CA nu eram afk asteptam un ct sa vina sa ii dau hs

Daka ma puneam SPEC iti dadeai seama si ti-l scoteai :)
FURYLEET
Membru
Membru

Uite ce-ti zic eu acum, tu atunci cand te-ai pus spectator cumva nu am mai facut frag ? Sa fim seriosi, am facut cel putin 10 fraguri doar fast zoom din baza in baza cu polaru cand tu erai pe mine, iar faza prin perete e discutabila, eu zic sa te mai gandesti daca ti-am dat prin perete, nu intru in polemica cu tine ca nu am chef. Dupa parerea mea este doar rautate in aceasta intamplare, ma acuzi de cod, dar nu iei masuri, dai ban fara nici macar o dovada. Urat din partea ta, mai ales ca eu am niste ani de cs, ceva experienta, si nu ma joc ca tine cu mousele pe birou ... ma rog e doar o remarca. Salut !
Padr3
Membru
Membru

Cum sa iti zik eu ma Fury...
Daka Prietenul tau DAnut Care are HELPer I-am zis sa stea SPEC pe tine de 4-5 ORI + ca schimba mapa fara sa dea vot si dak erau prietenul tau DEaia na vrut sa stea spec si a iesit de pe servar ca sa nu ii mai zic
Eu nu M-am pus spec pe tine deoarece stiam ca dak ma duk spec o sa te mai potolesti si deasta
FURYLEET
Membru
Membru

Nu acel danut mane, DaNNuTz, 2 persoane total diferite. Nu cunosc jucatori de aici de pe server, nu ma baga in oala cu admini incompetenti, am fost martor la discutia ta dintre tine si danut si iti dau dreptate, nu are nicio treaba cu adminatul, iti cerea tie sa dai vot, respectiv sa schimbi mapa deoarece el nu se pricepea, apoi a schimbat mapa fara sa dea vot. Cred ca putem rezolva problema asta intr-un mod amiabil, mai ales ca vad ca am cu cine discuta. Vad ca mi-ai dat add pe steam, lamurim acolo problema. O seara placuta !
Padr3
Membru
Membru

Ok...
SPune ip pe steam sa iti scot banu...
FURYLEET
Membru
Membru

Ok, am discutat cu el si am rezolvat. Problema este ca nu merge sa-mi dea unban, probabil un bug, l-am mai intalnit si mi s-a scos banul din consola serverului daca nu ma insel. A ramas ca va discuta cu ownerul, puteti da topic closed.
AnDreeA;x
Membru
Membru

Dami steamid numeric ca-ti dau eu unban :) maine..
bogdan.
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu
CS Status: Surf.TryAgain.Ro

Ma da cine esti tu sa dai unban ?
Padr3 inca o reclamatie si ai REMOVE!
:closed:
.
Imagine
ImagineImagineImagine
Imagine