Trec direct la subiect
Mai am un pc .. Cand incerc sal aprind la unitate ramane beculetu verde aprins. Iar monitoru nu se aprinde . Dar la monitor arata beculetu portocaliu aprins .. ce sa fac
[Rezolvat] intrebare
Moderatori: Helper, Moderator Global, Administrator
Daca monitorul nu se aprinde e o problema de la placa video ori ti sa dus monitorul ..
Atunci e de la placa video zic eu ... Dar sa asteptam sa vedem ce zice si GTX*/Al3xXx poate vine cu alt raspuns ca de obicei 

-
- Membru
- Cunostinte CS: Bune
- Detinator Steam: Nu
E 100% de la placa video , fiindca ea este situata sub tastatura ...XpLoD scrie:credca de la placa video ca am tras tare de tastatura pana s-a rupt si sa facut ecranu un verde mai inchis si s-a stins ..
Daca iti cumperi placa video , sa fii mai atent de data viitoare

-
- Membru
De la 100 lei si pana la 500 lei
As spune sati cumperi
"Placa video Gigabyte nVidia GeForce GT220, 1024MB, GDDR3, 128bit, HDMI, DVI, PCI-E" e destul de buna (are unchiu meu la laptop) si destul de puternica . Pretul ei poate varia de la 200 lei pana la 300 lei cauta si tu .

As spune sati cumperi
"Placa video Gigabyte nVidia GeForce GT220, 1024MB, GDDR3, 128bit, HDMI, DVI, PCI-E" e destul de buna (are unchiu meu la laptop) si destul de puternica . Pretul ei poate varia de la 200 lei pana la 300 lei cauta si tu .

-
- Membru
Posibil sa accepte asa propunere , numai daca placa a fost la garantie , daca nu are garantie , nu v-a accepta nimeni...