Problema?!
Moderatori: Helper, Moderator Global, Administrator
Intra sus la image -> adjustments -> si acolo ai sa vezi ca scrie Curves si tot acolo poti gasi si gradient map
... Daca tot nu ai gasit cautama pe mess sa-ti arat 

- Nu te lua dupa necunoscatorul asta ca te invata prost......si nu aici ma refeream sa postezi...avem acolo sectiune cu "intrebari/probleme"..dar lasa acum...daca faci cum zice final nu poti sa ii setezi opacitatea sau modul gradientului...doar la toata imaginea..doar la gradient nu..deci uite aici gasesti tot ce vrei si poti pe urma sa umbli si la opacitatea lui fara a o schimba pe cea a layerului...
- Pe acel cerc jumatate negru jumatate alb ai tot ce-ti trebuie...

- Si tot ce ai dat din acea lista si erai pe un layer anume...adjustmentul respectiv [la noi gradient map] ti-l aplica pe layer dar separat ca sa poti sa-i reglezi opacitatea si modul..

- Pe acel cerc jumatate negru jumatate alb ai tot ce-ti trebuie...

- Si tot ce ai dat din acea lista si erai pe un layer anume...adjustmentul respectiv [la noi gradient map] ti-l aplica pe layer dar separat ca sa poti sa-i reglezi opacitatea si modul..

Ma ruN_ tu folosesti CS5 si e o diferenta mare .. Ieri i-ai aratat la EkToP^ sa faca asa avataru si eu eram cu teamwiver la el si nu reusea sa-l faca la tot sters pana iam aratat eu si la facut cum am zis eu si ia reusit ... Si cum ai zis u ca nu poti sa setezi opacitatea sau modul gradientului ... NU e adevarat .. Poti .. Cum crezi u ca fac eu lucrarile?